Patricko 8082 Napisano 10 Maj 2014 Mistrz Wolfensteina :platyna:Zbierz wszystkie trofea. Strzelec :braz:Ocal alianckie samoloty. Fergus ocalony :srebro:Wybierz ocalenie Fergusa. Wyatt ocalony :srebro:Wybierz ocalenie Wyatta. Vive la resistance! :braz:Znajdź ruch oporu. Potęga lasera :braz:Znajdź Laserkraftwerk. Ukryty w głębinach :braz:Znajdź podwodny magazyn. Powstanie londyńskie :srebro:Pokonaj London Monitor. Wybawienie :srebro:Uwolnij przyjaciela. Wyzwolenie :zloto:Ukończ grę na dowolnym poziomie trudności. Superbohater :srebro:Ukończ grę na poziomie trudności „JESTEM WCIELENIEM ŚMIERCI!” (lub „ÜBER”). Überbohater :srebro:Ukończ grę na poziomie trudności „ÜBER”. Wszystko, co się świeci :braz:Zbierz 25 złotych przedmiotów. Złote serce :srebro:Zbierz wszystkie złote przedmioty. Życie na podsłuchu :braz:Zbierz wszystkie listy. Odkryte sekrety I :srebro:Złam pierwszy szyfr Enigmy. Odkryte sekrety II :srebro:Złam drugi szyfr Enigmy. Odkryte sekrety III :srebro:Złam trzeci szyfr Enigmy. Odkryte sekrety IV :srebro:Złam czwarty szyfr Enigmy. Zwiadowca I :braz:Odblokuj pierwszą umiejętność działania w ukryciu. Rzucanie nożami :braz:Odblokuj drugą umiejętność działania w ukryciu. Pochwa na nóż + :braz:Odblokuj trzecią umiejętność działania w ukryciu. Pochwa na nóż ++ :braz:Odblokuj czwartą umiejętność działania w ukryciu. Cichy strzał :braz:Odblokuj piątą umiejętność działania w ukryciu. Wampir :braz:Odblokuj szóstą umiejętność działania w ukryciu. Zwiadowca II :braz:Odblokuj siódmą umiejętność działania w ukryciu. Zabójca :srebro:Odblokuj ósmą umiejętność działania w ukryciu. Sokole oko :braz:Odblokuj pierwszą umiejętność taktyczną. Szybkie wyciąganie :braz:Odblokuj drugą umiejętność taktyczną. Szybka regeneracja :braz:Odblokuj trzecią umiejętność taktyczną. Magazynek pistoletu +Odblokuj czwartą umiejętność taktyczną. Magazynek strzelby + :braz:Odblokuj piątą umiejętność taktyczną. Magazynek ks + :braz:Odblokuj szóstą umiejętność taktyczną. Magazynek snajperki + :braz:Odblokuj siódmą umiejętność taktyczną. Szybkie przeładowanie :srebro:Odblokuj ósmą umiejętność taktyczną. Podwójne przeładowanie :braz:Odblokuj pierwszą umiejętność szturmową. Wytrzymałość I :braz:Odblokuj drugą umiejętność szturmową. Organizator :braz:Odblokuj trzecią umiejętność szturmową. Podaj nabój :braz:Odblokuj czwartą umiejętność szturmową. Wytrzymałość II :braz:Odblokuj piątą umiejętność szturmową. Autopanzer :braz:Odblokuj szóstą umiejętność szturmową Akumulator + :braz:Odblokuj siódmą umiejętność szturmową. Ekspert dwóch broni :srebro:Odblokuj ósmą umiejętność szturmową. Odrzut :braz:Odblokuj pierwszą umiejętność saperską. Torba na granaty + :braz:Odblokuj drugą umiejętność saperską. Torba na granaty ++ :braz:Odblokuj trzecią umiejętność saperską. W dziesiątkę :braz:Odblokuj czwartą umiejętność saperską. Magazynek rakietnicy + :braz:Odblokuj piątą umiejętność saperską. Odparowanie :braz:Odblokuj szóstą umiejętność saperską. Strażnik :braz:Odblokuj siódmą umiejętność saperską. Zaprawiony :srebro:Odblokuj ósmą umiejętność saperską. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 10 Maj 2014 Powiem tak...trofea dla trophy hunterów to szału nie robią. Jedynie poziom Uber może sprawić trochę trudności ale jak już się drugi raz będzie przechodziło grę to będzie łatwiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 27 Maj 2014 czy jak gram na Uber to wbije mi 3 trofiki za przejście gry?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 27 Maj 2014 Tak, zaliczy te trzy za przejście gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 24 Czerwiec 2014 (edytowane) Mam pytanie,może ktoś też tak miał. Chodzi o skompletowanie złotych pucharków. Jest jeden pucharek, który znajduje się w bazie ruchu oporu.( trzeba przestawić obraz laski na bombie ) Jak idę od " drugiej strony " za kartonami widzę go - ale nie mogę go wziąć.Drzwi do pomieszczenia z plakatem są zamknięte a kartonów nie mogę przeskoczyć. Jak już drzwi ( poprzez fabułę ) się otworzą - pucharku nie ma. Pokazuje w menu,że jest nie zaliczony. Czy tutaj problem tkwi w ścieżce postaci czy to jakiś błąd? Dzięki za odpowiedź. Edytowane 24 Czerwiec 2014 przez RSG76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 24 Czerwiec 2014 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 29 Czerwiec 2014 W dniu 24.06.2014 o 14:13, RSG76 napisał: Mam pytanie,może ktoś też tak miał. Chodzi o skompletowanie złotych pucharków. Jest jeden pucharek, który znajduje się w bazie ruchu oporu.( trzeba przestawić obraz laski na bombie ) Jak idę od " drugiej strony " za kartonami widzę go - ale nie mogę go wziąć.Drzwi do pomieszczenia z plakatem są zamknięte a kartonów nie mogę przeskoczyć. Jak już drzwi ( poprzez fabułę ) się otworzą - pucharku nie ma. Pokazuje w menu,że jest nie zaliczony. Czy tutaj problem tkwi w ścieżce postaci czy to jakiś błąd? Dzięki za odpowiedź. Już sobie poradziłem, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 29 Czerwiec 2014 Druga gra obok InFamousa z banalną platyną. Ogólnie to jestem i tak milo zaskoczony tym tytułem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 30 Czerwiec 2014 W dniu 29.06.2014 o 13:25, wrobellito napisał: Druga gra obok InFamousa z banalną platyną. Ogólnie to jestem i tak milo zaskoczony tym tytułem :) A orientujesz się może,czy przechodząc ponowie grę ( ale w dodatkach - za odblokowanie Enigmy tzn 999) dostanę pucharek za przejście na Uber ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 30 Czerwiec 2014 Z tego co wiem to na tych dodatkowych trybach nie wpadnie ci trophy za przejście na uber. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 30 Czerwiec 2014 W dniu 30.06.2014 o 13:12, wrobellito napisał: Z tego co wiem to na tych dodatkowych trybach nie wpadnie ci trophy za przejście na uber. Aha,czyli nie ma co marnować czasu. Dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vejron_PL 0 Napisano 30 Lipiec 2014 Siemka. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem "PLATYNY" w Wolfie :DTrofea naprawde nie były aż tak wymagające, no i przejście na poziomie UBER - spokojnie i do przodu :)Dla łowców trofików - gra nadaje się jak najbardziej. Pozdrawiam ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakom 0 Napisano 8 Styczeń 2015 Pytanko. Przechodzę gre teraz na najłatwiejszym poziomie aby wszystko wbić. Drugi raz bede leciał na Unber. Pytanie czy po wybraniu nowej gry umiejętności które mam zerują sie czy przechodzą dalej??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 8 Styczeń 2015 Celujesz w platynę??? Nie musisz przechodzić całej gry na Uber! Zdobądź wszystkie trofea a uber zostaw na koniec. Następnie usuwasz grę z dysku (zostaw sejwy) wkładasz płytkę i zaczynasz grę - wtedy doda Ci się plik aktualizacji do pobrania - wchodzisz w pobrane i go pauzujesz. Następnie w grze wybierasz ostatni rozdział poziom uber, przechodzisz i wpada pucharek a tym samym zachowujesz wszystkie pereki. Bo jak dasz nową grę to perki od nowa zbierasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martaa 22 Napisano 8 Styczeń 2015 W dniu 8.01.2015 o 12:52, DarkShadowPL napisał: Celujesz w platynę??? Nie musisz przechodzić całej gry na Uber! Zdobądź wszystkie trofea a uber zostaw na koniec. Następnie usuwasz grę z dysku (zostaw sejwy) wkładasz płytkę i zaczynasz grę - wtedy doda Ci się plik aktualizacji do pobrania - wchodzisz w pobrane i go pauzujesz. Następnie w grze wybierasz ostatni rozdział poziom uber, przechodzisz i wpada pucharek a tym samym zachowujesz wszystkie pereki. Bo jak dasz nową grę to perki od nowa zbierasz. Jeśli dobrze rozumiem wystarczy skasować patcha, następnie odpalić ostatni rozdział na poziomie uber (poprzez wybór rozdziałów), przejść go i pucharek wpada? Co prawda ja grałam na ps3, ale chyba zaryzykuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 8 Styczeń 2015 Dokładnie, sam tak zdobyłem ten pucharek. Samego patcha nie skasujesz na PS4, musisz usunąć grę (podświetlasz tytuł w menu wciskasz guzik option na padzie i usuń - to nie usunie sejwów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 8 Styczeń 2015 A ja się kurde namęczyłem, przechodząc 2 razy :P ale to było dawno, kto by pomyślał że takie patenty istnieją :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakom 0 Napisano 8 Styczeń 2015 Problem w tym ze mam slota z Allegro wiec odpada.. ;/ kurde to nic pomęczę sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 8 Styczeń 2015 Kolego, to może lepiej że przejdziesz 2 razy :) naprawdę warto... Bardzo dobra gra ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakom 0 Napisano 27 Styczeń 2015 (edytowane) Mam pytanie, wlasnie kończę gre no i nie wbiłem wszystkich umiejętności. Czy jesli przejdę gre i wybiorę opcje rozpoczęcia jakiegoś chapteru, to moge wtedy sobie nabijać znowu na maksa wszystkie umiejętności? Czy trzeba je skończyć podczas jednego przejścia gry??? Edytowane 27 Styczeń 2015 przez hakom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 28 Styczeń 2015 Możesz je później dobić powtarzając chaptery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach