Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Tutaj możecie rozmawiać na wszelakie tematy związane z Titanem.Buildy, itemy, questy, pvp, pve. Wszystko właśnie w tym temacie!Wszyscy miłośnicy Titanów, jednoczcie się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 23 Czerwiec 2014 Titan niszczy. Patricko wspomniałeś, ze każda klasa będzie miała 2 moce? Wiadomo już jaka będzie Titana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Czerwiec 2014 Uderzenie i coś w rodzaju kopuły, w środku której wszyscy są nietykalni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 23 Czerwiec 2014 (edytowane) Tak wiadomo "banka ochronna" w subclassie Defender. Titan stawia ochronna banke ktora absorbuje lub obniza otrzymywany przez graczy dmg. "Shape Void Light into an indestructibile shield to protect you and your allies from harm" Na 2:59 prawdopodobnie widac "banke" Tytana. Edytowane 23 Czerwiec 2014 przez kosciarz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 23 Czerwiec 2014 Ciekawe czy z tej bańki będzie można prowadzić ogień, czy odizoluje nas całkowicie w obie strony. A to będzie więcej subclass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Czerwiec 2014 Chyba po 3 na każdą klasę, albo po dwie, chociaż trzy brzmią sensowniej. Różnica będzie tylko i wyłącznie w skillach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 24 Czerwiec 2014 Ciekawe czy z tej bańki będzie można prowadzić ogień, czy odizoluje nas całkowicie w obie strony. Tak , no na 99,9% bedzie mozna;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Czerwiec 2014 Jeśli do kopuły nie będą mogli wlecieć przeciwnicy, to będzie to fajny skill na dominację w PVP. Walisz kopułkę przy fladze i Ci mogą skoczyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) No ale kopuła (rozumiem ją jako typowe "ultimate defence") będzie trwała zapewne kilka sekund .. góra kilkanaście w co osobiście wątpię. Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 25 Czerwiec 2014 No oczywiście :) Tak to każdy latał by Tytanem i zarzucał kopułe :P Myślę, że będzie coś takiego, ze rzucasz kopułę, możesz przez nią strzelać ale będzie max kilka sekund trwała i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Czerwiec 2014 Zapewne czas jej trwania wystarczy do "podniesienia" kompana który zaliczył zgon ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) ale to bedzie absorbowac tylko dmg nic wiecej;p u will see;p @Down - ale moja wypowiedz nie byla skierowana konkretnie/tylko do Ciebie. Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Czerwiec 2014 No ale gdzie wspomniałem o czymś więcej niż absorbowanie dmg? Zawsze gram tankami (o ile w tej grze można mówić o tankach skoro nie ma skilli aggro) więc znam ideę UD ;) Dywagujemy sobie o czasie trwania i wydaje mi się że powinien być w granicach czasu jaki potrzeba na wskrzeszenie kogoś - rzucasz skilla w okolicy poległego kompana i w tym czasie ktoś stawia go na nogi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 6 Lipiec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 15 Sierpień 2014 Defender: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 3 Wrzesień 2014 (edytowane) Titan. Drugi wyglada bosko. Edytowane 3 Wrzesień 2014 przez kosciarz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 5 Wrzesień 2014 (edytowane) No i wylądował :) ... ale to nie to samo co Hunter :P Widać, że leci na pałę. Edytowane 5 Wrzesień 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 5 Wrzesień 2014 Sam lecisz na pałę:)hhehehe Tytan rządzi!!!!!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 5 Wrzesień 2014 Tytan jak pierdut to enemies kaput :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 8 Wrzesień 2014 Jak Tytana zmaksuje na maxa jak tylko to mozliwe to moze wtedy zajme sie innymi postaciami :D Jestem wrecz pewien,ze za jakis czas Bungie doda kolejna klase. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 11 Wrzesień 2014 Jak to jest z tym "Death from Above"? Czasem udaje mi sie ladnie tym wykierowac, a czasem leci gdzie popadnie. Jest tam jakis celownik ktorego nie dostrzegam? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 12 Wrzesień 2014 Ktoś mi wytłumaczy co daje ostatnie ulepszenie skoku u strikera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 13 Wrzesień 2014 Wydaje mi sie ze to po prostu szybsze poruszanie sie w locie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 13 Wrzesień 2014 Trzecie ulepszenie jest to co Czacha napisal a czwarte powinno powodowac wybuch przy starcie (nie wiem o jaki wybuch/podmuch chodzi). Nic takiego nie uswiadczylem.Wydaje mi sie ze jest to jakas sciema bo zaraz to zmienilem.Nawet lot wydaje mi sie nizszy i krotszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Wrzesień 2014 Czwarte powoduje szybsze wzbijanie się w powietrze i tyle. Żadnego wybuchu przy starcie, itd. Ja używam trzeciego, czyli lepszej zwrotnosci w powietrzu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach