koniumk 0 Napisano 21 Lipiec 2014 Witam wszystkich, Szukam chętnego na ustawkę w tej wspaniałej grze. Wszystkie trofea da się bodajże zrobić we dwójkę, także problemu nie będzie :) Singiel zrobiony więc czas na multi. Mój PSN ID: koniumk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badder 0 Napisano 3 Sierpień 2014 Już do mnie przyleci do mnie moja ps4 i zamierzam za niedługo kupić tomba w tej bardziej wypasionej wersji, więc się dołączę - psn KurumiTok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandvik 0 Napisano 3 Listopad 2014 Witam szukam chętnego na ustawke w tej grze mój psn MAREK1033 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 5 Listopad 2014 Jeśli chcesz porobić trofki online to come on, wyślij zapro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapral_1986PL 3 Napisano 6 Listopad 2014 Mam pytamie czy dużo jeszcze osób gra w tomb raidera bo nie wiem czy opłaca się nabyć gierkę. Oczywiście chodzi o multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandvik 0 Napisano 6 Listopad 2014 Bardzo mało i często rozłancza podczas grania , Darayavahus zapro wysłane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandvik 0 Napisano 13 Listopad 2014 Witam ponownie ,potrzebuję 3 osób na ustawkę trofika MOGĘ WSZYSTKO jutro na godzinę 20-21 chętnych proszę o dodawanie do znajomych MAREK1033 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1978 0 Napisano 28 Listopad 2014 Witam, chciałbym zrobić wszystkie trofea za multiplayer. Jestem zwykle dostępny pon-pt, 20:00-0:00, ew. w weekendy o różnych porach, do uzgodnienia. Jeśli jesteś zainteresowany(-a) prosiłbym o przesłanie wiadomości na psn, kiedy i o której pasowało by ci zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bigzyzio 0 Napisano 29 Listopad 2014 szukam osób do wbicia trofeum Mogę wszystko, jak ktos jest chety niech odzywa sie na PSN- bigzyzio z dopiskiem ze chodzi o TR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oldboy72 16 Napisano 4 Grudzień 2014 Jakby co to też jestem chętny :thumbsup: Psn: Kieziorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 19 Grudzień 2014 Z tego co pamiętam większość trofików można zrobić samemu :) Są na to niezłe knify. Na YT zobaczcie. W razie czego mogę pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSky 0 Napisano 29 Styczeń 2015 (edytowane) Witam poszukuję osób do wbicia wszystkich trofeum online. Ktoś chętny? PSN: MatSky94Dostępny od pon-pt zwykle w godzinach 19:00-00:00, w weekendy różnie :) Edytowane 29 Styczeń 2015 przez MatSky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junior_PL 0 Napisano 14 Luty 2015 Witam potrzebuje osob na ustawke wbiciu pucharkow online. Wysylac zaproszenia. JUNIOR_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyEyesHurts 0 Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam, również poszukuję osób do wbicia trofeum Multiplayer "I'm all that!". Chętni: PSN - MyEyesHurts. Do niektórych wyżej podpisanych również wysłałem zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trick76 15 Napisano 13 Kwiecień 2015 (edytowane) Sorki, że troszkę nie na temat, a mianowicie: czy na 100% ktoś może napisać jaka jest wersja gry na PSS (konsola PS4)? Dubbing PL czy tylko text PL+ angielski? Dzięki za info. Edytowane 13 Kwiecień 2015 przez trick76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 13 Kwiecień 2015 Full dubbing PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 28 Lipiec 2015 (edytowane) Poszukuje osób do: Mogę wszystko! Wygraj grę rankingową w każdym trybie wieloosobowym. Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Wrzesień 2015 (edytowane) No nikomu się nie chce zrobić? Potrzebne 3 osoby Ktoś by się zlitował :) chciwłbym mić platynkę w tej zajebistej grze :P Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Wrzesień 2015 Playstationtrophies.org ewentualnie zrób event na psnprofiles.com. Tutaj chyba raz na 100 uda się kogoś znaleźć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Wrzesień 2015 Playstationtrophies.org ewentualnie zrób event na psnprofiles.com. Tutaj chyba raz na 100 uda się kogoś znaleźć :) Dzięki, zrobiłem event. Jestem tam sporo czasu a nawet nie wiedziałem że tak można :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach