DaraS 506 Napisano 26 Lipiec 2014 Emblemat marny. A coś wiadomo w jakich godzinach ten księżyc będzie dostępny? Saturday, July 26th at 2:00 PM PDT. Nawet te z wczorajszego Iron'a są ładniejsze... Tak w ogóle za co można było je dostać? Ja wyłapałem autorifle ale od 20lvlu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Lipiec 2014 Emblem kupowałeś za reputacje i glimmery. Najpierw musiałeś rozegrać kilka meczy PVP w Iron Banner, a potem mogłeś kupić i tego specjalnego vendora ten emblemat + szmatkę dla postaci. Vendor znajduje się zawsze w tej zamkniętej sekcji, która jest otwierana tylko i wyłącznie na czas Iron Bannera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 26 Lipiec 2014 @DaraS Zrob screena tego rifle'a wciskajac na nim trojkat i wez go tutaj pokaz prosze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 26 Lipiec 2014 zaraz będzie teraz ciupie w lola :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 26 Lipiec 2014 Mam takie dwa handugny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Lipiec 2014 zaraz będzie teraz ciupie w lola :) 20140726_165916.jpg To jest Hand Cannon, :P PS. Dzisiaj będąc pierwszym w teamcie, 2x pod rząd wydropiło mi epaxa :) Właśnie ten pistolet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 27 Lipiec 2014 Chyba cos musieli spatchowac, nieslychane, wreszcie nagradzaja podium -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 28 Lipiec 2014 Chyba cos musieli spatchowac, nieslychane, wreszcie nagradzaja podium -.- Nic nie spatchowali. Raz dostałem guna za bycie w środku a drugi raz za chyba 3. Za pierwsze miejsca ludzie nic nie dostawali. Jak dla odmiany ja byłem najlepszy to gość z teamu co był w środku dostał legendarny statek :) a ja nic. Więc random jak był tak jest nadal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Wrzesień 2014 Aktualizacja eventów na pierwszej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 13 Wrzesień 2014 Salvage- grał ktoś? O co chodzi w tym evencie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 13 Wrzesień 2014 Mala mapka 3 vs 3, co chwile w losowym miejscu pojawia sie relikt, trzeba go przejąć (kto pierwszy ten lepszy) , i obronić przez ok minutę, za to otrzymuje sie punkty, przeciwnik musi go wtedy odzyskac, jak to zrobi pojawi się kolejny relikt. Szczerze, nic specjalnego,... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 14 Wrzesień 2014 Zrobiliśmy Nightall'a. Jest ciężko (25lvl), moby mają resisty i są mega twarde a kładą na hita-dwa. Graliśmy bardzo ostrożnie jako że przy śmierci zespołu następuje powrót na orbitę. Zajęło nam to ok. 1.5h. Jako bonus po skonczeniu plona nam glowy i jest adnotacja, ze do restartu Nightfalla zdobywamy wiekszy exp :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Wrzesień 2014 W pierwszym poście dodałem wstępną rozpiskę Public Eventów, które jak się okazuje nie są randomowe, chociaż nie wszystko zostało jeszcze odkryte dokładnie. Wstępne czasy znajdują się zaraz pod listą nadchodzących eventów. Jak tylko zostaną zaktualizowane czasy odnośnie reszty eventów na innych planetach, to na pewno dam znać. PS. Dzięki Sosik za info :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 19 Wrzesień 2014 (edytowane) Znalazłem na Redditcie http://freesbsquares.com/destiny/petimer.html <--- Licznik Public Eventów :) Jak na razie tylko Ziemia i Księżyc Edytowane 19 Wrzesień 2014 przez Malibu19 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2014 Pojawia się na mapie Kill Order, który jest misją na poziomie epic. Dostałem super epicki hełm za to, który chyba ma lepsze staty niż ten co można kupić, także obserwujcie, bo jest to tylko na jakiś czas i pewnie randomowo się pojawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 23 Wrzesień 2014 Dostałem ten hełm :) rozwaliłem go na części :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 23 Wrzesień 2014 Dostałem hełm i dwie klaty .. klate zostawilem bo ladna, reszta rozpitolona w drobny mak :D Za to z Nightfalla tylko 6 coinow gdzie pozostali wyfarmili egzotycznego auto rifle .. :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 23 Wrzesień 2014 Dostałem hełm i dwie klaty .. klate zostawilem bo ladna, reszta rozpitolona w drobny mak Za to z Nightfalla tylko 6 coinow gdzie pozostali wyfarmili egzotycznego auto rifle .. :sad: miałem niebieski autorifle to mi się należało :P jesli te questy będą codziennie nowe do wzięcia przez dwa tygodnie to po po rozwaleniu itemków zniknie problem z shardami czy oni robią ta grę dla casuali? ludzie przez ten ewent na na fioletowo z łatwizna się ubiorą i nagroda z bounty lepsza niż po wyfarmienu rangi od queen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2014 Z tego co czytam, to loot jest chyba przypisany do dnia, danego czasu, bo dzisiaj leciały tylko i wyłącznie Kaski, Klaty i ewentualnie snajpa (sam dostałem). Nikt innych chyba czegoś innego nie wyciągnął, także full random tutaj raczej nie ma. Pytanie czy to już będzie na stałe na 2 tygodnie, czy loot będzie się zmieniał wraz z dniem. Z jednej strony spoko, bo i tak loot jest na poziomie zwykłych legendarek, więc będzie sporo Ascendant Shardów w końcu i chyba po to to zrobili jedynie, przynajmniej tak mi się wydaje. Chociaż dzisiaj kupiłem sobie Auto Rifle od New Monarchy, więc pewnie jutro coś poleci znając życie :crazy: PS. Za zrobienie wszystkich 5 bounty dostaje się bounsową jedną misję, także stąd miałem 6 bo się dziwiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 24 Wrzesień 2014 (edytowane) A wszystkich bounty (nie tylko od krolowej) nie jest przypadkiem po 6.. ? ;) Mowie z pamieci - mozesz miec wzietych 5, bo tyle jest slotow w inventory, ale codziennie jest ich po 6 do PvP i PvE .. a teraz jeszcze QueensWrath. Edytowane 24 Wrzesień 2014 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Wrzesień 2014 Jest 6 bounty, a event jest srogo przegięty w drugą stronę :) Przynajmniej można sprzęt bardzo łatwo ulepszyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenMan!!! 1 Napisano 24 Wrzesień 2014 Panowie, Powiedzcie coś więcej o tym evencie. wczoraj wszedłem do gry, zobaczyłem że trzeba wbijać reputacje by kupic niebieski karabin i uznałem, że lepiej iść na pvp, a dzisiaj czytam, że legendy lecą. Epaxy lecą za zrobione jakiekolwiek bounty czy jakieś specjalnie wybrane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Wrzesień 2014 Jak zrobisz Bounty od królowej to dostajesz specjalną misję (możesz ją wybrać z orbity z ikonek po lewel). Jest to losowa misja fabularna na 24 poziomie za ukończenie której dostaje się legendarny przedmiot. Taką misję dostaje się za każde ukończone bounty od królowej. Polecam to robić codziennie, bo jak skończy się event po legendarki znowu będzie trzeba do jaskini biegać :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 24 Wrzesień 2014 Musze się zabrać za te bounty, z czasem ostatnio krucho i level jak stanął na 25 tak stoi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 24 Wrzesień 2014 Wczoraj mi sie przyfarciko, 12 godzina, juz zmeczony, jutro do pracki, kumpel uruchomił ta misje i trafila sie ta pierwsza na ziemi ;) 5 min i po kłopocie, te na marsie są najgorsze, najdłużej sie je robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach