Aki1986 57 Napisano 16 Czerwiec 2008 Witam czy orientuje się ktoś czy da się włączyć angielskie napisy w japońskiej wersji MGS z PSX-a?Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 16 Czerwiec 2008 Głowy nie dam ale na 95% "NIE". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 16 Czerwiec 2008 Damm it Cóż dalej poluję. Dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 16 Czerwiec 2008 Damm it Cóż dalej poluję.Dzięki za info. Za miesiąc ma wejść MGS na PSN EU i US. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 16 Czerwiec 2008 Nie zakładam nowego tematu, bo mam identyczny problem z Crisis Core: Final Fantasy VII. Szukam wersji jap z ang napisami. W ogóle istnieje taka ? Wiem, że dialogi trochę się różnią. Jap wersja jest podobno bardziej nafaszerowana emocjami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 20 Czerwiec 2008 Nie zakładam nowego tematu, bo mam identyczny problem z Crisis Core: Final Fantasy VII. Szukam wersji jap z ang napisami. W ogóle istnieje taka ? Wiem, że dialogi trochę się różnią. Jap wersja jest podobno bardziej nafaszerowana emocjami. Jest przerobione iso - japonski dzwiek z napisami z wersji angielskiej ale to raczej nie to czego oczekujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach