RexioManTM 0 Napisano 21 Sierpień 2014 Cześć, od razu wspomnę, że jeżeli takie tematy na tym forum są zabronione to serdecznie przepraszam. Przeczytałem przed chwilą drugi raz regulamin i nie doczytałem się nic o wycenach. Przejdźmy do rzeczy. Chciałbym sprzedać: - PlayStation 3 SuperSlim 12 GB - Pad Dualshock 3 - Move ( kamerka wraz z kontrolerem ) - Gry: Diablo III, Skate 3, Battlefield 4, Sport Champions 2 - okablowanie Wszystko w stanie idealnym z gwarancją i opakowaniem. Moje pytanie brzmi: ile mogę wołać za taki zestaw? Pozdrawiam serdecznie i czekam na propozycje. PS: Wspomnę to jeszcze raz. Jeżeli takie tematy nie są tolerowane na tym forum proszę o usunięcie. Temat nie ma na celu zrobienia oferty tylko wyceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kill 10044 Napisano 21 Sierpień 2014 Zabronione może nie są, ale mamy tylko jednego gościa od wycen. Musisz chwilę poczekać. Kakaroto? Klient do Ciebie :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kakaroto 3892 Napisano 22 Sierpień 2014 tyle drobnych znalazlem w kieszeni. Moze byc? Kiedy podac adres do wysylki? 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tomo 11882 Napisano 22 Sierpień 2014 No cóż, dzięki b00gu że jest Kakaroto, pozostali Admini gdy widzą temat z prośbą o wycenę reagują jak na gifie poniżej; 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi