antos777 0 Napisano 17 Czerwiec 2008 Wie ktoś może jak się kształtują ceny Ps3 w Warszawskich marketach? Chodzi mi konkretnie o Saturna i Elektroworld w Jankach i Saturna w Złotych Tarasach.A może znacie jakiś sklep gdzieś blisko centrum gdzie od ręki mógł bym tanio kupić konsole plus jakąś gierkę na początek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 17 Czerwiec 2008 W Warszawie nie ma problemów z dostaniem konsoli, jest w okolicach centrum kilka sklepów, ale reklama na forum jest zabroniona. A ceny w sklepach typu MM są zazwyczaj sugerowanymi cenami producenta, chyba, że mają jakąś promocję, wtedy jest taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antos777 0 Napisano 17 Czerwiec 2008 No dobrze, namierzyłem kilka sklepów, ale w większości konsole nie są dostępne od ręki. A może jest ktoś w stanie podać mi ceny z marketów. Może są jakieś promocje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaszka 0 Napisano 17 Czerwiec 2008 No dobrze, namierzyłem kilka sklepów, ale w większości konsole nie są dostępne od ręki. A może jest ktoś w stanie podać mi ceny z marketów. Może są jakieś promocje? MM w Markach jest konsola PS3 40gb za 1750zł ale dla pewności weś 1800zł i tam masz dwa pady i dwie gry (Uncharted i NFS:PRO) co do gier to mogę się mylić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antos777 0 Napisano 17 Czerwiec 2008 MM w Markach jest konsola PS3 40gb za 1750zł ale dla pewności weś 1800zł i tam masz dwa pady i dwie gry (Uncharted i NFS:PRO) co do gier to mogę się mylić. No to cena jest git. Jeżeli żeczywiście tyle kosztuje w MM to prawdopodobnie się skuszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach