chlebus90 0 Napisano 28 Październik 2014 Pisze sie na raid , nick grze chlebus90 wyslij zaproszenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 28 Październik 2014 Siema. Potrzebna 1 osoba na weekly/daily/nightfall. Najlepiej od zaraz. Starkdam 29lvl, Siudak 29lvl. Zapraszamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK1983 0 Napisano 29 Październik 2014 (edytowane) Witam. Szukam grupy na raid. Warlock lvl29. jesli ktos ma miejsce to dajciec znac. Psn id MANIAK1983. Edytowane 29 Październik 2014 przez MANIAK1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarsus Valorum 0 Napisano 29 Październik 2014 Cześć. Szukam ludzi na weekly czy ogólnie strike'y. PSN id: TarsusValorum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chlebus90 0 Napisano 29 Październik 2014 Weekly nightfall strike robi dzisiaj ktos ? Albo raid , jak cos jestem aktywny caly czas Psn id : chlebus90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Militiary 0 Napisano 29 Październik 2014 (edytowane) Witam, poszukuje grupy ludzi z wolnym slotem lub wolnych strzelców, z których będzie można utworzyć grupę na Raid (najlepiej ludzie zdolni poradzić sobie na poziomie hard). Kilka raidów mam już za sobą więc rozumiem co i jak, posiadam micro więc nie ma problemu z komunikacją, mam wolny czas od południa aż do wieczora, więc nie będzie raczej problemów z mojej strony do zorganizowania raidu. Jeżeli jest ktoś zainteresowany niech zaprasza na PSN. Gram Titanem 29 lvl obie subclassy na maksa.Mój nick: Military20 Edytowane 29 Październik 2014 przez Militiary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszarka 0 Napisano 31 Październik 2014 Witam, poszukuje ludzi na raid/weekly/nightfall. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam wieczorem, kontakt Szuszarka, hunter 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 31 Październik 2014 Rajd Hard - sobota (01.11) godz. 18:00 Osoby zgłaszające się muszą mieć odpowiedni gear i doświadczenie na rajdach (szczególnie po patchu). W razie nad kompletu mozliwa selekcja. 1. diuszek 2. J3acek 3. (rezerwacja) 4. (rezerwacja) 5. 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 31 Październik 2014 Hehe... Jak bramkarz w klubie :P "W tych butach nie wejdziesz!" Jak będziesz robił normala, któregoś dnia to daj znaka. Ponad tydzień przerwy od Destiny więc nie porwę się na harda na dzieńdobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 31 Październik 2014 Hehe... Jak bramkarz w klubie :P "W tych butach nie wejdziesz!" Po patchu na Atheonie na hardzie jest bogato :) Czasami dziwnie się oracle potrafią pojawiać np 3 w odstepach co sekunde (to chyba wina lagów). Jest naprawdę bogato teraz :) Stąd preferowani ludzie którzy już byli na hardzie po patchu. Na normalu to teraz jest happy hours :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 31 Październik 2014 Jeśli ktoś robi dzisiaj raid i ma miejsce to z chęcią zagram :) Titan lvl 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 31 Październik 2014 Ja też chętnie zrobię rajd, mogę zrobić też weekly/nightfall, jakby co to śmiało pisać na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 31 Październik 2014 Również chętnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 31 Październik 2014 Zamiast się tak chętnić, ruszcie swoje rzycie i przynajmniej dodajcie każdego do znajomych. A nie tylko chętnie chętnie. Ja dodawałem od 1 strony, nie ma, że boli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 31 Październik 2014 Rzycie .? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 31 Październik 2014 Rzyć to takie archaiczne już określenie dupska, tudzież pośladka. Pisząc "ruszcie swoje rzycie" miał na myśli pewnie abyście nie brali dupy w troki, choć to pewnie też za trudne :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Listopad 2014 Ktoś na Raid na normal na szybko teraz? Jak tak to wysłać na PSN wiadomość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remi.88 2 Napisano 1 Listopad 2014 Jestem chętny na Raid Normal lvl 28 warlock, kończyłem już kilka razy i mogę pomóc każdej ekipie bez doświadczenia. PSN: LeonJaszczurka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszarka 0 Napisano 1 Listopad 2014 Szukam osoby na nightfall dzisiaj po godzinie 20 PSN: SzuszarkaJeśli jest kilka chętnych osób na raid wieczorem to zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remi.88 2 Napisano 1 Listopad 2014 Szukam osoby na nightfall dzisiaj po godzinie 20 PSN: Szuszarka Jeśli jest kilka chętnych osób na raid wieczorem to zapraszam Dodaj mnie na PSN, moge pomóc ale koło 21. We dwójkę pójdzie w kilka minut, bo ja robiłem sam i nie było problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenMan!!! 1 Napisano 1 Listopad 2014 jestem chętny na weekly lock 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dosard 6 Napisano 1 Listopad 2014 szukamy 2 osob chetnych na raid hard min 29 pisac psn dosard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Listopad 2014 Raid normal. Szukamy kilku osób, najlepiej ogarniajacych, żeby szybko poszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al_Paczino 10 Napisano 1 Listopad 2014 Ja raid dzis.psn Al_Paczino. Siedze od teraz do polnocy. Lvl 28 hunter. Moj pierwszy raid... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Listopad 2014 To dawaj, wysłałem Ci inv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach