losches123 0 Napisano 1 Listopad 2014 Też chętny na raid.psn losches123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 1 Listopad 2014 (edytowane) Ktoś by chciał spróbować zrobić rajda na hard? Jestem dostępny, jutro sam zaproszę osoby z poprzednich stron, by zebrać jakąś ekipę. Jakby ktoś miał trudności ze zrobieniem rajda na normalu, też jestem chętny do pomocy, najważniejsze to się odpowiednio zgrać i nauczyć różnych ról w drużynie. Mardok_1986 Hunter 30 lvl. Edytowane 1 Listopad 2014 przez Mardok_1986 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubertS91 0 Napisano 2 Listopad 2014 Chętnie zrobię raida. Byłby to mój pierwszy raid, lvl 28 warlock. Psn ID HubertS91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diodaq 5 Napisano 2 Listopad 2014 Ja tez chetnie wbiore sie na normal, warlock 28. Psn diodaq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Militiary 0 Napisano 2 Listopad 2014 (edytowane) Szukam chętnych ludzi na atheona hard, najlepiej ludzie z doświadczeniem i odpowiednim gearem, mikrofon również mile widziany, a także 29lvl lub wyżej. Najlepiej od godziny 18. Chętni niech piszą na PSN (Military20) bądź na pw. Sam gram titanem na 29lvl. Edytowane 2 Listopad 2014 przez Militiary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chlebus90 0 Napisano 4 Listopad 2014 Organizuje dzisiaj ktos raid ? Ja cos pisze sie siedze do polnocy psn chlebus90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 5 Listopad 2014 (edytowane) Dzisiaj ktoś na Raid na normal się pisze na 17? Chętni niech się dopisują. 1.Twoja_Stara_WIE2.balneator_3. malyr4.chlebus905. fryz19166. Carlito87PL No i mamy komplet. Zbiórka koło 17. Edytowane 5 Listopad 2014 przez Karaluch69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 5 Listopad 2014 Dzisiaj ktoś na Raid na normal się pisze na 17? Chętni niech się dopisują. 1.Twoja_Stara_WIE 2.balneator_ 3. 4. 5. 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 5 Listopad 2014 Należę do RAIDu 1.Twoja_Stara_WIE 2.balneator_ 3. malyr 4. 5. 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chlebus90 0 Napisano 5 Listopad 2014 Należę do RAIDu 1.Twoja_Stara_WIE 2.balneator_ 3. malyr 4.chlebus90 5. 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 5 Listopad 2014 1.Twoja_Stara_WIE 2.balneator_ 3. malyr 4.chlebus90 5. fryz1916 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carlito87PL 1 Napisano 5 Listopad 2014 1.Twoja_Stara_WIE2.balneator_3. malyr4.chlebus905. fryz19166. Carlito87PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 5 Listopad 2014 Kto zakłada, do kogo dołączać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 5 Listopad 2014 własnie to robimy ten raid ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 5 Listopad 2014 Sorry panowie, 45 minut w je***ej kolejce w aptece i teraz aktualizacja jeszcze. Za jakieś 10 odpalam impreze i możecie dołączać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Listopad 2014 Czwartek 6.11.2014 :) Godzina: będę od 13 dostępny i można cisnąć do nocy :) 3x Raid Normal (na każdej postaci). Kogo interesuje to dołączać, byle ludzie którzy ogarniają chociaż trochę i mieli minimum legendarne bronie. 1. Patrickosan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shintokatana 54 Napisano 5 Listopad 2014 Siema, potrzebujemy jednej osoby na VoG Hard, minimum 29lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 6 Listopad 2014 Czwartek 6.11.2014 :) Godzina: będę od 13 dostępny i można cisnąć do nocy :) 3x Raid Normal (na każdej postaci). Kogo interesuje to dołączać, byle ludzie którzy ogarniają chociaż trochę i mieli minimum legendarne bronie. 1. Patrickosan Ja bym koło 18 się pisał na jeden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 6 Listopad 2014 Czwartek 6.11.2014 :) Godzina: będę od 13 dostępny i można cisnąć do nocy :) 3x Raid Normal (na każdej postaci). Kogo interesuje to dołączać, byle ludzie którzy ogarniają chociaż trochę i mieli minimum legendarne bronie. 1. Patrickosan Ja bym koło 18 się pisał na jeden. Ja nie chcę się na 100% deklarować, bo nie wiem jak będę stał z czasem, ale jeśli będę koło 17 - 18 online (Karaluch ma mnie w znajomych) i będzie Wam brakowało to możecie mnie zapraszać, chętnie zrobię Hunterem na 28 lvl, a jak uda mi się jeszcze dobić o level lub dwa Warlocka to nim też mogę spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 6 Listopad 2014 Karaluch69 nas wczoraj mocno podszkolił :) Ja chętnie koło 19:30 dołączę na kolejną turę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diodaq 5 Napisano 6 Listopad 2014 Jakbyscie robili normala to chetnie sie wybiore Psn: diodaq Warlock 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 7 Listopad 2014 (edytowane) Montujemy dziś skład na raid - godzina 17? Edytowane 7 Listopad 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Listopad 2014 Ja dzisiaj na pewno będę chciał zrobić Normala, minimum 2x razy. Godziny nie podaję, bo pewnie będę siedział dość długo i czekał aż zrobi się jakaś ekipa. Także kto chętny to da znać najwyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 7 Listopad 2014 Ja jestem umówiony ze swoją ekipą, ale nie wiem czy się wyrobię. Powinienem być jakoś po 22giej. Jeśli moi już pójdą, to będę się do Ciebie odzywał, gram Huntem na 29 lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 7 Listopad 2014 (edytowane) To jak składamy ekipę na RAID? Ja mam 3 gotowych do grania (żadnego warlocka). Edytowane 7 Listopad 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach