Velans 57 Napisano 27 Wrzesień 2014 (edytowane) Krótki opis gry: Defiance jest grą Free-to-Play na konsolach PlayStation3. Jest również grą z miksu gatunków FPS oraz RPG, i najważniejsze doprawiony gatunkiem MMO :). Najprościej ująć to można w słowach - sieciowy shooter MMO :). Na całe uniwersum oprócz gry składa się również serial telewizyjny, który aktualnie liczy dwa sezony. Info: Temat w sprawach wspólnego grania w Defiance: http://www.ps3site.pl/forum/topic/76680-defiance/. Cel tematu: Temat założony w celach dyskusji nad grą, o grze oraz o wszelkich powiązanych informacjach z grą :). Zapraszam serdecznie do dyskusji czy pytań :). Premiera gry: 2 kwiecień 2013r. (02/04/2013r.). Producent oraz wydawca gry: Trion World Network. Edytowane 2 Październik 2014 przez Velans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paczuch 0 Napisano 30 Wrzesień 2014 Dużo osób gra chociaż w tę grę, aby nie było problemów z czekaniem w lobby? (o ile takowe istnieje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) Osób jest dużo, można grać i czuć, że razem raźniej :). Jedynie co mnie zaskoczyło, to, że gram na serwerze europejskim a rodaków bardzo rzadko widzę, sądziłem, że my Polacy powinniśmy na takim serwerze dominować hehe ;D. Jeśli chodzi o czekanie na co-op czy pvp to w czasie południa/popołudnia osób wydaję mi się gra więcej, więc albo natychmiastowo wybiera jakiś mecz albo chwilkę trzeba poczekać. W nocy jak gra mniej graczy to troszkę dłużej trzeba czekać, czyli myśle, że to norma :]. Nie jest źle w tej kwestii ale też chyba nie ma kilkudziesięciu meczy w tym samym czasie na jedynym serwerze w ciągu normalnego natężęnia graczy :). Dodane :) : Od 29/10/2014 do 12/11/2014 trwa Halloweenowy event w Defiance :). Zapraszam ;). Edytowane 29 Październik 2014 przez Velans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach