Skocz do zawartości
tofik

ToriBash - Inna gra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chcialbym zaprzentowac wam dzisiaj gre ToriBash.

Toribash - gra sieciowa i zarowno single (chociaz taki single jak tutaj jest to dziekuje bardzo, ale o tym opowiem pozniej) cos w stylu Matrixa. Zasady sa bardzo proste - Pokonac przeciwnika. Mozna to zrobic jak sie chce np. zadajac mu wiecej obrazen czy tez rozrywajac go na strzepy.

Postac ktora kierujemy jest odpowiednikiem ludzi. Jak zapewne wiecie, kazdy czlowiek ma stawy. Nasza wirtualna postac ma 12 stawow. Kazda moze zginac dowolnie manewrowac i wykonywac okreslone funkcje na 4 sposoby :

-Extending- funkcja ruchowa atakujaca

-Contrating- rowniez funkcja ruchowa

-Holding- utrzymuje cialo w jednej pozycji, tak by nie opadlo na ziemie

-Relaxing- cialo naszego przyjaciela najzwyczajniej opada

Wiec sa 3 tryby rozgrywki.

-Tutorial - wszystkie podstawy dotyczace gry. Chyba nie musze dalej tlumaczyc.

-Single Player - stoi kukla (nie rusza sie, nie bije) a my mamy za zadanie ja rozwalic. Niezbyt interesujace.

-Multi Player - jak dla mnie najbardziej interesujacy tryb rozgrywki. Hmmm... co tu duzo tlumaczyc. Wybierasz server i sie siekasz z graczami z calego swiata.

Gdy wykonace tutorial bedziecie wiedziec co i jak.

Jesli wygracie pojedynek to awansujecie w randze i rankingu oraz dostajecie specjalne "monety" za ktore mozna kupic np. nowa krew, "polyskujace dlonie".

Na TEJ stronie mozecie sie zarejestrowac (konto do gry i do forum to jest to samo) oraz pobrac ta gre.

Jesli bylibyscie tacy mili to w okienku Referrer prosze wpisac szokiz. Da mi to troszke "monet" w grze.

Troszke filmikow:

TUTAJ znajdziecie trailer z tej gry xD.

ONI wymiataja xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na innym forum o niej czytałem. Ściągnąłem ją, pograłem, moje "wyczyny"? Wyrwałem kolesiowi głowę i w 1 ręce podniosłem ją do góry jak trofeum. Koniec wyczynów.

Nie gram już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gierka ma już parę lat, nudzi się szybko

Mi sie jeszcze nie znudzila.Wrecz przeciwnie motywuje mnie dodalszej gry xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi