duzyBYK 99 Napisano 9 Listopad 2014 Jakie klany grają w AW? Czy jakieś stare ekipy wracają? Może tworzą się jakieś nowe?Dajcie znać jak coś wiecie.TMD będzie grało i liczymy na sporą konkurencję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 24 Listopad 2014 Siema, szukam osób chętnych na granie prywatnych meczy w AW. Jak ktoś już grał klanowo w poprzednie części to będzie wiedział dokładnie o co chodzi. Nowi jak chcą spróbować swoich sił "klanowo" też mile widziani. Tryby: HP, CTF, SND i UPLINK. Wpisujcie tutaj swoje psn id. Dodajemy się do znajomych i jak tylko zbierze się 8 osób online można grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 29 Listopad 2014 Jak się ładnie zgramy to można zagrać sparing klanowy(może dzisiaj - sobota?). Mój psnid: Baptizia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aanndrzej 0 Napisano 29 Listopad 2014 Siemanko, szukam klanu w CoD:AW :)) Mój psnid: aanndrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 29 Listopad 2014 Jak się ładnie zgramy to można zagrać sparing klanowy(może dzisiaj - sobota?). Mój psnid: Baptizia Dzisiaj odpada. Możemy wstępnie ustawić się na niedzielę. Jak nazywa się twój klan? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 30 Listopad 2014 Dziś mnie z kolei nie ma. W tygodniu się do Ciebie odezwę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KULFIS 0 Napisano 19 Marzec 2015 Szukam klanu bioracego udzial w wojnach klanow /ps4/ psn id KULFIS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach