DaraS 506 Napisano 15 Listopad 2014 http://www.pssite.com/gry-3951-far_cry_4.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 16 Listopad 2014 (edytowane) Na yt już leci a ja na preordera czekam na ps3. Dlaczego się pytam dlaczego oni już mają a ja nie. No i multi w team deathmatch w fc3 też mi szło jakoś dobrze.Palmy plaża morze ech te wspomnienia z kałachem w ręku. Edytowane 2 Grudzień 2014 przez kyron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarak 3 Napisano 2 Grudzień 2014 Co taka cisza w temacie? Nikt nie gra w wersje na ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 3 Grudzień 2014 Właśnie.... tez byłbym ciekaw opinii kogoś kto już grał, jak wypada ta odsłona względem trzeciej części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 3 Grudzień 2014 Właśnie.... tez byłbym ciekaw opinii kogoś kto już grał, jak wypada ta odsłona względem trzeciej części. Dla mnie wygląda jak FC3 w nieco innej kolorystyce. Gorsze niż FC3 nie jest, ot taka wariacja na temat jak dla mnie. Pograłem chwilkę i większych różnic nie widzę, jak komuś podobało się FC3 to nie będzie zawiedziony, gra ujdzie, ale czy warto brać w tej cenie, to każdy musi sobie sam odpowiedzieć. Może jak zasiądę na dłużej to mnie wciągnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 3 Grudzień 2014 (edytowane) Dokładnie jest to po prostu FC3, tylko że w HiMALAJACH. Kupiłem za 219zł, a jako "fan serii" nie żałuję ani złotówki. Gra jest przednia równie jak poprzedniczka :) Edytowane 3 Grudzień 2014 przez bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 3 Grudzień 2014 Ok fajnie, dzięki za opinie. Mam jeszcze sporo do ogrania w FC3 także po tym co piszecie narazie wstrzymam się z zakupem FC4. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gliwicz@nin 0 Napisano 17 Luty 2015 (edytowane) Czy gra ktoś w Far Cry 4 na ps3 ? Jeżeli tak chętnie pomogę w trofeach onlline jak również ja sam potrzebuje osoby by zdobyć 2 trofea :)Mój nick: Gliwiczanin Edytowane 17 Luty 2015 przez Gliwicz@nin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pegaz23 6 Napisano 18 Marzec 2015 Witam. potrzebuje pomocy w trofeach online. moj psn ID Pegaz23_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 28 Luty 2016 Witam. Szukam osoby chętnej na zrobienie 2 trofeów w trybie współpracy. Jeżeli znajdzie się chętny proszę o info na konsoli psn id emsi82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzech83 0 Napisano 29 Luty 2016 Witam. Szukam osoby chętnej na zrobienie 2 trofeów w trybie współpracy. Jeżeli znajdzie się chętny proszę o info na konsoli psn id emsi82 Ja chętnie się przyłączę, też chciałbym zrobić te trofea, napisz kiedy Ci pasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 4 Marzec 2016 Grzech83 ja gram praktycznie codziennie wieczorem. Możemy się umówić ok 19:30-20 napisz tylko, który dzień Ci pasuje. Najlepiej daj znać na konsoli psn id emsi82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach