patyk 17 Napisano 23 Czerwiec 2008 Na wzór tematu araba odnośnie spotkania w szczecinie. Mnóstwo z Nas jest ze śląska, do Katowic każdy blisko ma więc pokarzmy że potrafimy się zorganizować i spotkajmy się Termin oczywiście do uzgodnienia, cel ? wiadomo, ps3 czy przy piwku czy przy soczku, nie ważne. Moi znajomi osobiście mają chyba dość moich gadek o nowych szpilach itd, chętnie więc ponawijam z kimś kto ma takiego samego świra na tym punkcie. Proszę o wypowiedzi tylko ludzi ze śląska/zainteresowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 24 Czerwiec 2008 Jeśli będę miał akurat wolne to się piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samael16 0 Napisano 26 Czerwiec 2008 Ja też się piszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 1 Lipiec 2008 Kaman, co z resztą ? W takim razie Allu & Samael idziemy na piwo ? pierwszy trzy osobowy zlot posiadaczy ps3 na śląsku ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 28 Lipiec 2008 No można by Ale ten tydzień raczej odpada Może wtorek 05.08.2008 (luźna propozycja - akurat mam wolne)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samael16 0 Napisano 28 Lipiec 2008 No można by Ale ten tydzień raczej odpada Może wtorek 05.08.2008 (luźna propozycja - akurat mam wolne)? Może być, akurat kończę robotę w katowicach o 17, więc jestem dostępny po 17. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 28 Lipiec 2008 Może być, akurat kończę robotę w katowicach o 17, więc jestem dostępny po 17. A jak Tobie, patyk, pasuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 28 Lipiec 2008 jeśli nie będę miał pracy to jak najbardziej, na 90% jej nie będzie ale dowiem się parę dni przed wstępnie jesteśmy umówieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 28 Lipiec 2008 No to fajnie. Tera kwestie techniczne - gdzie? Może Empik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 28 Lipiec 2008 Allu ten w saturnie jest dretwy niema nawet gdzie posiedzieć i poczytać psx-a czy neo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samael16 0 Napisano 28 Lipiec 2008 A może w cinema city, akurat jest pod ręką salon gier, więc będzie w odpowiednich klimatach? Tylko kto wie w jakich godzinach to jest wszystko otwarte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 28 Lipiec 2008 A może w cinema city, akurat jest pod ręką salon gier, więc będzie w odpowiednich klimatach?Tylko kto wie w jakich godzinach to jest wszystko otwarte? Pasuje Fun City ma odpowiedni klimat Na oficjalnej stronie pisze że otwarte jest siedem dni w tygodniu od 10.00 do ostatniego klienta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 28 Lipiec 2008 no ma ma kiedy ten zlot ? pamietajcie że w FC w piatki i soboty są potańcówy wiec osoby w bluzach lub czapeczkach będą kick-owane przez ochrone, mnie juz to spotkało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samael16 0 Napisano 28 Lipiec 2008 Wstępnie przyszły wtorek 05.08.2008. Co do godziny zobaczymy jeszcze, ale ja proponuję może żebyśmy się spotkali w jednym miejscu np, żebyście mnie zgarnęli z salonu CP, i iść od razu na tramwaj nr.11. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 28 Lipiec 2008 No trzeba ustalić czy spotykamy się na miejscu czy gdzieś w centrum (dworzec, stawowa itd) i stamtąd dotrzemy wspólnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 28 Lipiec 2008 Wstępnie przyszły wtorek 05.08.2008. Co do godziny zobaczymy jeszcze, ale ja proponuję może żebyśmy się spotkali w jednym miejscu np, żebyście mnie zgarnęli z salonu CP, i iść od razu na tramwaj nr.11. CP? Co to? No trzeba ustalić czy spotykamy się na miejscu czy gdzieś w centrum (dworzec, stawowa itd) i stamtąd dotrzemy wspólnie Mnie tam w sumie wszystko jedno. Ale można by zrobić tak jak proponuje samael. Tylko gdzie się spotkać? ps: z góry uprzedzam że tak po 19tej bym się zbierał bo w środę mam na rano do roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samael16 0 Napisano 28 Lipiec 2008 CP? Co to? Cyfrowy polsat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 28 Lipiec 2008 Cyfrowy polsat. A gdzie to jest? Wybacz a;e w Katowicach to znam tylko kilka miejsc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 28 Lipiec 2008 Nie jestem z Katowic i nie wiem gdzie jest 'CP' Osobiście proponuje bardziej znane miejsce (w razie gdyby doszli nowi chętni z dalszych okolic nie mający w ogóle pojęcia o Katowicach to łatwiej będzie im pytać o drogę np na dworzec niż do czegoś typu 'CP') Moje propozycje: dworzec kolejowy (wejście) mc'donalds empik na stawowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samael16 0 Napisano 28 Lipiec 2008 W takim razie dworzec kolejowy (wejście). Znane miejsce i mamy blisko transport do silesii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 30 Lipiec 2008 W takim razie dworzec kolejowy (wejście).Znane miejsce i mamy blisko transport do silesii Zgadzam się Ale tak dla wyjaśnienia - to wejście na górze (po schodach i pod zegarem) a nie na dole? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samael16 0 Napisano 30 Lipiec 2008 Według mnie to wejście na górze (po schodach i pod zegarem). Czekam na opinie reszty. A o której godzinie? Może 17? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 30 Lipiec 2008 Ja mogę nawet wcześniej, ale pisałeś że masz pracę czy coś do 17ej więc nie widzę przeszkód ażeby było to o tej godzinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 30 Lipiec 2008 Wejście na górze, godzina mi obojętna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 1 Sierpień 2008 Jakieś hasło i odzew? A może jako znak - czerwona róża w butonierce? Tak serio - jak się poznamy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach