Skocz do zawartości
pablos_83

Fat Princess: Piece of Cake

Rekomendowane odpowiedzi

Ukończył ktoś z Was wyzwanie z kurczakami? Jak inne wyzwania nie sprawiają mi problemu, tak w tym doszedłem maksymalnie do trzeciej tury, a często kończę nawet na pierwszej. Niby łatwy przeciwnik, a ginę notorycznie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie poziomy masz w ekipie? Uzbieraj sobie kilka wskrzeszeń i lecisz wtedy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mam kapłana na 4-tym, a pozostałych na 5-tym poziomie. Do tego wykupione +50% do ataku za 50 złotych monet. Mam jeszcze kilka złotych monet do wydania, ale szkoda mi przeznaczać je na wskrzeszenia, tym bardziej, że z innymi wyzwaniami nie mam problemu.

Jest jakaś konkretna nagroda za to wyzwanie? Opłaca się w ogóle zawracać sobie tym głowę?

Edytowane przez _Matheo_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za wyzwania są diamenty zawsze jeśli dobrze pamiętam. Do trofeum musisz ich 10 zrobić. Graj dalej, a do wyzwań wrócisz za jakiś czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dobre zdanie o tej grze do pewnego momentu. Przy dłuższym graniu widać, jak chamsko i sztucznie zawyżony jest poziom trudności, który wręcz wymusza dodatkowe zakupy, aby przejść pewne levele. Do tego losowania w dalszym etapie gry również są chamsko oskryptowane, byle tylko gracz musiał sypnąć prawdziwą gotówką.

Ja póki co daję sobie spokój z tym niezdrowym Kawałkiem Ciasta. Może wrócę za jakiś czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymaksowałem wszystkie poziomy na trzy gwiazdki i wszystkich wojowników. Pozostało jeszcze 555 piątek. Póki co mam 75%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grając raz dziennie 6-7 rund wbijalem conajmniej 15 piątek, boostując 3 plansze. Wpadło raz dwa w zasadzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi