kovacs 367 Napisano 29 Styczeń 2015 To platformowa gra hack and slash, w której wcielimy się w Czerwonego Kapturka. Cała historia jest jednak naprawdę luźno bazowana na samej opowieści, po której dziedziczy głównie postacie. Co czeka na nas w nadchodzącym tytule?Pokręcona historia: będący głównym inżynierem w Woolfe Sp. z o. o. ojciec protagonistki zginął w wypadku cztery lata temu. Czerwony Kapturek nie uważa, że to był przypadek i postanawia odkryć prawdę oraz dokonać zemsty Bogata oprawa graficzna: produkcja pozwoli graczom zwiedzić klimatyczne miasto, którego atmosfera kręci się wokół strachu i okupacji ołowianych żołnierzyków. Przemierzymy slumsy, kanały, aby w końcu trafić do portu, z którego uciekniemy w głąb przerażającego lasu Platformówka 2,5D: tytuł będzie połączeniem platformówki z trójwymiarowymi puzzlami Szybka i brutalna walka oparta o użycie siekiery: topór pozwoli nam wykonywa przeraźliwe kombosy i wykorzystywać słabe punkty naszych przeciwników. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 29 Styczeń 2015 Patrząc na grafikę i ogólny klimat trudno nie pomyśleć o Alice Madness Returns. Z chęcią sprawdzę jak będzie w sensownej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 29 Styczeń 2015 Oby tylko kapturek nie cierpiał na te same dolegliwości co Alicja, a będzie dobrze. Uwielbiam takie post-modernistyczne klimaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 30 Styczeń 2015 Dla mnie Alicja nie miała żadnych dolegliwości. Gra wyśmienita i nawet pokusiłem się o calaczka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 30 Styczeń 2015 (edytowane) Nie ten temat, ale gra była długa, co z początku brałem za plus, jednak zbyt małe urozmaicenie przeciwników i gameplayu mocno mnie koniec końców wymęczyły. W pierwszym - w sumie najlepszym bo klasycznym - świecie pokazali już wszystko. Później copy&paste przeciwników i wspomnianego gameplayu. Na plus fabuła, choć przydałby się też jakiś boss z prawdziwego zdarzenia pod koniec każdego etapu. Edytowane 30 Styczeń 2015 przez kovacs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 30 Styczeń 2015 (edytowane) W sumie nieważne ;). Woolfe wydaje się fajną pozycją i nic tylko czekać :) Edytowane 30 Styczeń 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach