Kenet 263 Napisano 1 Luty 2015 Gry niezależne potrafią nas zaskoczyć... pomysłem, grafiką czy gameplayem.Binding Of Isaac jest shooterem i tu nie ma żadnego zaskoczenia gra jest dopracowana i przyjemna od strony gameplayowej.. ale koncepcja nagiego dziecka uciekającego przed szaloną fanatycznie oddaną bogu matką? Tu już sami musicie zdecydować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 1 Luty 2015 Odbigając od tematu recenzji gry,będziesz może nagrywał recenzję z Grim Fandango Remastered ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 8 Luty 2015 Odbigając od tematu recenzji gry,będziesz może nagrywał recenzję z Grim Fandango Remastered ? Jasne :D już niebawem :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 12 Luty 2015 Mam mnóstwo godzin przegranych w jeszcze flashowa część Isaaca. W Rebirth też dużo grałem na PS4. Gra wybitna. Istna perełka wśród gier indie. Nie grałem z miesiąc w to ale chyba czasna powrót :) The Lost sie sam nie odblokuje (jedyna postać ,której jeszcze nie odblokowałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach