brakloginu 0 Napisano 3 Luty 2015 (edytowane) Witam mam zamiar kopic tablet moze byc nowy lub z bdb uzywka :)[ do 800 zl ma służyć głownie do : przeglądania internetu multimedia (filmy hd ) mam na oku : nexus 7 II , Sony Xpieria Z , LENOVO TAB S8 50L 16GB LTE co doradzacie ? Edytowane 3 Luty 2015 przez brakloginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 4 Luty 2015 Nexus II mam i z czystym sumieniem polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 4 Luty 2015 Posiadam Ztke i jestem zadowolony, do podstawowych rzeczy nadaje się bardzo dobrze no i jest świetnie wykonany. Jedynie bateria mogłaby być trochę lepsza ( także długo się ładuje, ale przeważnie zostawi się na noc, nie sądzę że ktoś w dzień korzysta z takiego sprzętu aż tyle, że musi go podładowywać :P), co może być argumentem przeciw oglądaniu dużo filmów. Ogólnie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
advance007 2 Napisano 4 Luty 2015 Ja osobiście mam Samsung Galaxy TAB 4 7.0 - bardzo dobry tablet - POLECAM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 5 Luty 2015 A ja polecam w APLE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 7 Luty 2015 Nie ma takiej firmy ;) chyba ze jakiś sprytny wynalazek z chin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 7 Luty 2015 Osobiście w domu mam Lenovo Yoga 10" (pierwszej generacji). Na duży plus zasługuje bateria, która jest bardzo wydajna i tablet długo działa. Do tego jak dla mnie bardzo wygodnie się go trzyma dzięki nietypowemu kształtowi. No i ma chowaną podstawkę, która pozwala postawić tablet na biurku czy stole i wygodnie oglądać filmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 7 Luty 2015 Yoga jest fajnym wyborem. Sam mam 2 z 10" wyświetlaczem i jest mega na plus duża bateria, co pozwoli zapomnieć o ładowaniu jej co chwile. Sama podstawka też fajny myk - stawiasz na stole i oglądasz lub w wygodnej pozycji piszesz. Jedyny minus to mobilność. Mój tablet jest spory i dość ciężki, ale kupowany głównie z myślą o używaniu go w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 9 Luty 2015 Asus memo pad fhd 10 do internetu i filmów super. Bezproblemowe działanie, płynnie wszystko śmiga, nic nie muli i przez 4 miechy intensywnego używania tylko 1 zwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 9 Luty 2015 A ja was zaskocze :) Kiedy zdechł mój Asus transformer z 1 GB RAM powiedziałem sobie, że nigdy więcej 1 GB w tablecie i szukałem coś z minimum 2 GB i kupiłem Acer Iconia Tab 8 A1-840FHD. Chodzi jak rakieta :) polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach