pablos_83 4001 Napisano 5 Marzec 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/03/05/bike-racer-ride-comes-ps4/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GustawMeg648 0 Napisano 16 Marzec 2015 niezły bajer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 18 Marzec 2015 Co myślicie o demie ? dla mnie oprócz grafiki to średnio... model jazdy sztywny, motocykle nudne (preferuję mx,enduro i supermoto) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 18 Marzec 2015 Ja jestem tym demem wręcz oczarowany! Grafika super, modele motocykli świetne. Tuning to super sprawa, tego w grze motocyklowej chyba jeszcze nie było! Można zdjąć tablice, lusterka, zamontować slicki i mamy maszyne torową, a jest nawet opcja zmiany pólki, klamek czy oplotu przewodów hamulcowych. Lista motocykli prezentuje się bardzo fajnie, i nie mogę się wręcz doczekać aż położę łapy na tej grze. To teraz najważniejsze, czyli model jazdy. Moim zdaniem to jest ideał, i lepiej już się tego nie da zrobić. Myślałem że MotoGP 14 nie da się pobić, ale jednak im się udalo. Na mały minus zaliczyłbym to, że bardzo ciężko jest wprowadzić w poślizg supersporta, mimo wyłączonych wszystkich asyst, superbajki latają aż miło. Bardzo fajnie jeździ się nakedami, choć byłem do nich początkowo sceptycznie nastawiony. Nie oszukujmy się, gra jest kierowana do pasjonatów motocykli, inni nie będą w stanie dostrzec wszystkich smaczków jakie twórcy przygotowali, choć to nie oznacza że nie będą sie dobrze bawić. Naprawde polecam spróbowanie tego demka, może się spodoba ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 27 Marzec 2015 Ja dzisiaj pobrałem, odpaliłem i wywaliłem :P Model jazdy straszny. Lepiej łodzią sie steruje po asfalcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 27 Marzec 2015 Pograłem w demo i usunąłem. Grafika ładna ale... Nie podoba mi się model jazdy. Zdecydowanie za sztywno.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 28 Marzec 2015 Już są pierwsze recenzje, tak jak mówiłem bardzo średnio by nie powiedzieć słabo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 30 Marzec 2015 Nie wiem czy ustawienia można jakoś dopasować ale model jazdy albo sterowanie to jakieś nieporozumienie. Grałem w GP i tam było to jakoś lepiej rozwiązane. Tutaj koszmar. Wywaliłem bo normalnie odpycha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 9 Czerwiec 2015 Pograłem dzisiaj trochę w tą grę i jest średnio. Czasy ładowania menu i trasy to jakaś porażka. Grafika może być a miejscami nawet ładna. W sumie gram dla platyny ale nie wiem czy dam radę ukończyć ten tytuł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 13 Sierpień 2015 Dlaczego pobierając wersję cyfrową z 18GB robi się 3GB a potem w grze nie mam nic oprócz szybkiego wyścigu? Ktoś coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 14 Sierpień 2015 Pewnie pobrało się 3GB na początku żeby dało się odpalić grę, a reszta pobiera się w tle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 14 Sierpień 2015 Pewnie pobrało się 3GB na początku żeby dało się odpalić grę, a reszta pobiera się w tle. A da się gdzieś sprawdzić postęp pobierania tego co w tle się kopiuje? Pytam bo nigdy tak dużego pliku nie ściągałem z PSS więc nie wiem jak to wygląda dokładnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Sierpień 2015 Options na ikonce z grą i tam będziesz miał status. Ewentualnie sprawdź w pobieranych bo tam też powinno być pobieranie danych aplikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 14 Sierpień 2015 (edytowane) Options na ikonce z grą i tam będziesz miał status. Ewentualnie sprawdź w pobieranych bo tam też powinno być pobieranie danych aplikacji. Jest ale tylko to pierwsze 3GB które się ściągnęło, napisane jest że już pobrane i zainstalowane, nic poza tym się nie pobiera, a z tym options na ikonce jeszcze nie sprawdzałem szczerze mówiąc, jak będę przy konsoli to zobaczę, dzięki za pomoc :thumbsup: edit: znalazłem, tak jak mówił Patricko i shemaforash, gra pobiera się w tle a stan można sprawdzić klikając OPTIONS na ikonie gry a później Informacje. To tak gdyby ktoś miał podobny problem. Edytowane 14 Sierpień 2015 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach