pablos_83 4001 Napisano 9 Kwiecień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Kwiecień 2015 Oho, mieszamy już poprzednie gry? Czyżby zaczynało brakować pieniążków? :P Z tego co widziałem, to jeszcze Powrót do Przyszłości chyba będzie w wersji Lego, ale to tylko spekulacje moje. Poprawka :)Jednak elementy Powrotu do Przyszłości będą w tej części :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Kwiecień 2015 To ma być chyba coś jak skylanders czy ja to się nazywa. Akurat na figurki Lego pieniędzy mi nie szkoda, na pewno będę się interesował, ale wszystko rozbije się o cenę Packs planned for release in 2015 include: A Back to the Future Level Pack with a Lego Marty McFly minifigure A Lego Ninjago Team Pack with Kai and Cole minifigures Three Ninjago Fun Packs with Jay, Nya and Zane minifigures Two DC Comics Fun Packs with Wonder Woman and Cyborg minifigures Three The Lord of the Rings Fun Packs with Lego Gollum, Lego Gimli and Lego Legolas minifigures Four The Lego Movie Fun packs with Emmet, Bad Cop, Benny and Unikitty characters A The Wizard of Oz Fun Pack with a Lego Wicked Witch of the West minifigure Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 9 Kwiecień 2015 Lego robi skok na kase. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Kwiecień 2015 współczuje ojcom, gdy trzeba będzie spełnić dziecięcą zachciankę. Pomysł fajny ale ceny z kosmosu, nawet jak na bardzo drogie lego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 9 Kwiecień 2015 Nie jestem ojcem, ale sam sobie wspolczuje .. a tych panow juz mam :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Kwiecień 2015 Lego wszystko sprzeda, nie na darmo to nr I marka na świecie przed Coca-Colą, Nike, Disney itd Sam w ostatnim półroczu wzbogaciłem ich o jakieś 2000zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 9 Kwiecień 2015 Ja już przestałem liczyć ile wydałem na klocki. Dzieciak jest wielkim fanem LEGO. Na szczęście konsol jeszcze nie ogarnia i wystarcza mu tablet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Kwiecień 2015 https://8studs.wordpress.com/2015/04/09/lego-dimensions/ zdjęcia wszystkich dodatków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 9 Kwiecień 2015 Z fotek wygląda, że te figurki i pojazdy będzie trzeba sobie zbudować samemu z klocków. Zapowiada się ciekawie. Tylko jakie ceny u nas będą? Pewnie przeliczą dolce na euro to podstawka będzie za 400zł. Plus dodatki to tysiak pójdzie. Trochę dużo, ale zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Kwiecień 2015 pewnie dolce na euro, euro po 4,8 czyli 479 coś czuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 9 Kwiecień 2015 Mój szef co roku odwiedza siostrę w USA. Najwyżej poproszę go by mi kupił. Na Ps3 są regiony jeśli chodzi o gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 9 Kwiecień 2015 (edytowane) Tylko filmy :D Edytowane 9 Kwiecień 2015 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 9 Kwiecień 2015 O filmach wiedziałem, ale nie byłem pewien co do gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartinezMW 2 Napisano 10 Kwiecień 2015 Według mnie to będzie coś takiego jak Dysney Infinity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Wrzesień 2015 Premiera za pasem a dostępność w naszych sklepach mizerna, wygląda na prywatny import np w Ultimie Jako że znam obie branże wygląda że za dystrybucję odpowiada Lego i nasz rynek będzie olany tak jak olewany jest pod względem klocków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 24 Wrzesień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 24 Wrzesień 2015 Tak czekałem na to lego, aby przejść z drugą połówką, no ale cena zestawu startowego ponad 550zł mnie odpycha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 29 Wrzesień 2015 Sorry ale to troche pic ja wode... ogralem wszystkie lego na aktualna generacje. W to inwestowac nie zamierzam mimo ze dzieciak meczy. Powod jeden - kasa. To juz sa jawne kpiny, niedlugo bedziemy slac smsy premium zeby odblokowac figurke w grze. Calosc gry ze wszystkimi dodatkowymi levelami wyjdzie ponad 1000 zl, bez fun packow i team packow... No ja pierdyle pol kafla na swiecaca podstawke i kilka klockow + 3 figurki. To oowinno kosztowac max 350 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 3 Styczeń 2016 Waro poszukać za granicą. Zrobiliśmy zrzutkę pod choinkę dla syna i udało się kupić zestaw startowy na PS3 za 78€ na 3 tygodnie przed świętami w Holandii więc wyszlo 320zł. Gra całkiem przyjemna. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach