Krychu90 0 Napisano 17 Maj 2015 Witam, robi ktoś dziś jakąś ustawkę na wspólne granie ? Bo szczerze granie z randomami online denerwuje i to bardzo mocno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Portable49 10 Napisano 17 Maj 2015 Witam, robi ktoś dziś jakąś ustawkę na wspólne granie ? Bo szczerze granie z randomami online denerwuje i to bardzo mocno Tak kolo 21 ja mogę i to z chęcią . Nick Portable49 , headset jest . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OLIMP 8 Napisano 24 Maj 2015 Moze by zorganizowac jakas lige? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 24 Maj 2015 Moze by zorganizowac jakas lige? Kończe własnie tworzenie Regulaminu i pewnych aspektów co do ligi.. Ale więcej będę mógł napisać w połowie tygodnia :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krychu90 0 Napisano 24 Maj 2015 O świetnie że liga będzie i jeszcze powiedzcie ze GT3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 25 Maj 2015 dobrze by było zrobić ligę "karierowicza" :) tak by było trochę zróżnicowania, będzie trudniej i ciekawiej, ale bez caterhama, tym sie jeździć nie da :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 25 Maj 2015 dobrze by było zrobić ligę "karierowicza" :) tak by było trochę zróżnicowania, będzie trudniej i ciekawiej, ale bez caterhama, tym sie jeździć nie da :D Zdradzę narazie tylko tyle ze bedzie to cos na wzór wirtualnej kariery kierowcy wyścigowego Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) ... ale bez caterhama, tym sie jeździć nie da :D Poważnie ? Fakt, szybki to on nie jest ale prowadzi się całkiem przyjemnie. Za to Lotus 49 to dopiero jest "dzikus". We wczorajszym wyścigu online po lekkim dzwonku dachowanie i parking na głowie:) Edytowane 25 Maj 2015 przez INO1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 25 Maj 2015 może przesadziłem z caterhamem, ale coś z chama ma w sobie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luqbaq 2 Napisano 27 Maj 2015 (edytowane) Szukam jakiejś stałej ekipy. Wiek 30, narazie pad, hs Luqbaq_pl Edytowane 27 Maj 2015 przez luqbaq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 28 Maj 2015 Zapraszam do zapoznania się z Ligą i zapisów :D http://www.ps3site.pl/forum/topic/82837-liga-mrl-by-project-cars/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 29 Październik 2016 Witam. Szukam stalej ekipy do kulturalnego poscigania sie w PC ;-) Kierownice mam od kilku dni ale juz coraz lepiej ogarniam. Moj nick PSN: Cuki1984 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CyberPL 13 Napisano 28 Listopad 2016 http://ps3forum.pl/forum/136-mała-liga-lte/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach