jodzio 197 Napisano 5 Sierpień 2015 Jakieś wrażenia po becie? Nie miałem okazji jej przetestować a w tym roku mocno nastawiam się na 16. Jest lepiej niż w 15? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 10 Sierpień 2015 Wrażenia? Na kilkadziesiąt prób, nie udało się rozegrać ani jednego meczu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek883 4 Napisano 10 Sierpień 2015 a mialeś drużynę ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 10 Sierpień 2015 Pewnie, ze mialem. Podstawowym warunkiem, aby w ogole wyjsc na tafle lodu, bylo zapisanie sie do jednego z dostepnych klubow. Jednak przy kazdym ladowaniu do meczu wywalalo z serwera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 24 Sierpień 2015 Czy wydaje mi się, że będzie kłopot z dostępnością gry? Podobno nie ma wydawcy w PL, a ceny na allegro sięgają 329zł CHORE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 25 Sierpień 2015 Najlepiej wypada teraz oferta w sklepie na psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 25 Sierpień 2015 dla mnie to jakies nieporozumienie, 320zl?! haha dobry zart, kto to kupi za tyle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 25 Sierpień 2015 Nie zgłębiałem tematu, ale koledzy z którymi grałem ligę mówią, że nie ma u nas oficjalnej dystrybucji gry, stąd takie ceny. Poczekałbym na waszym miejscu do 10 września, może jakieś oferty jeszcze pojawią się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 25 Sierpień 2015 Nie zgłębiałem tematu, ale koledzy z którymi grałem ligę mówią, że nie ma u nas oficjalnej dystrybucji gry, stąd takie ceny. Poczekałbym na waszym miejscu do 10 września, może jakieś oferty jeszcze pojawią się. Dokładnie. Im bliżej premiery tym więcej ofert się pojawi. Dziś ta na allegro z 329zł spadła na 249 co już tak nie odróżnia od innych gier cenowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 26 Sierpień 2015 249 złotych za NHL 16 to już spoko cena, może jeszcze pojawią się oferty o 10 niższe, na więcej bym nie liczył. http://allegro.pl/nhl-16-ps4-2016-hokej-hockey-electronicdreams-w-wa-i5611386918.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wawrys1992 0 Napisano 13 Wrzesień 2015 Wiadomo czy da sie kupic gdzies z półki? Patrzylem na mediamarkt i saturn i niestety lipa a zalezy mi na tym by miec od reki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 14 Wrzesień 2015 Wiadomo czy da sie kupic gdzies z półki? Patrzylem na mediamarkt i saturn i niestety lipa a zalezy mi na tym by miec od reki Tu będa mieć od środy -> http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/5485-nhl-16-ps4-5030936112923.html. Ale chyba trzeba najpierw złożyć preordera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Wrzesień 2015 Recenzje dużo lepsze niż w zeszłym roku. Pewnie za jakiś czas w ramach abonamentu EA chętnie obadam u konkurencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 15 Wrzesień 2015 (edytowane) Pograłem w pełniaka trochę dzięki ea access , na pewno dużo więcej trybów które były wycięte w pierwszej wersji na currenty ( zwłaszcza turnieje custom czy same playoffy) gameplay wydaje się ewolucją tego z tamtego roku spoko się gra choć pewnie ludzie to przetestują dopiero w sieci , oprawa bardzo fajna zwłaszcza animacja i płynność dopracowane względem poprzedniczki , ten sam duet komentatorów i te same digitalizowane wejściówki . Ogólnie jak to u EA rewolucji brak ale fani na pewno będą mieli co robić :) Edytowane 15 Wrzesień 2015 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wawrys1992 0 Napisano 16 Wrzesień 2015 Jest dostepna w mediamarkt, kupilem za 289zl, oby bylo warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 16 Wrzesień 2015 Pierwsze mecze za mną. Wow. Różnica względem 15 ogromna. Powróciły wszystkie znane tryby z poprzedniej generacji. Hokej znów stał się przyjemny a nie granie na jeden sposób. Multi nie tykałem bo na wejściu spora łatka 2GB a nie miałem czasu aby jej pobierać. Wstępnie jest dobrze! Jest dostepna w mediamarkt, kupilem za 289zl, oby bylo warto! To sporo dałeś bo ja dorwałem za 235zł :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wawrys1992 0 Napisano 16 Wrzesień 2015 No fakt, sporo ale bez przygod, wrocilem do domku i jebs konsola :) na necie 240 + przesylka to nie oplaca sie szarpac o te 30zl. A co do gry jest miazga, podania o bande, fizyka gry, poruszanie sie i wystawianie na pozycje miodzio, bedzie w co klepac po sieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wicek65 4 Napisano 18 Wrzesień 2015 A czy jeśli chodzi o gameplay coś się zmieniło czy to po prostu nhl 15 z dodanymi wszystkimi trybami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 18 Wrzesień 2015 Gameplay lepszy niż w 15, dużo lepszy. Przede wszystkim nie ma już tej chorej asysty przy podaniach, podanie idzie tam gdzie chcesz, jak umiesz podać, bo jest trudniej. W online bez dobrej obrony nie poszalejesz. Bramkarze znowu mają znaczenie, a nie jak w 15, nie ważne kogo wstawiało sie do bramki to bronił tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wawrys1992 0 Napisano 18 Wrzesień 2015 Kwestia podan idealna, rzeczywiscie leci tam gdzie chcesz, mozna podawac na "dobieg", oprocz online gram sobie sezon i niepokoi mnie fakt ze przy 5 min tercjach mam wyniki 8:5 lub 9:3 itd, troche za latwo strzelic brame ale za to wybronic duzo ciezej, juz nie tak latwo o bodiczek czy docisk do bandy. Ogolnie duza roznica na plus od 15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 18 Wrzesień 2015 Zauważyliscie że jest to jedna z nielicznych gier gdzie konsola podczas gry używa napędu co jakiś czas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 18 Wrzesień 2015 Kwestia podan idealna, rzeczywiscie leci tam gdzie chcesz, mozna podawac na "dobieg", oprocz online gram sobie sezon i niepokoi mnie fakt ze przy 5 min tercjach mam wyniki 8:5 lub 9:3 itd, troche za latwo strzelic brame ale za to wybronic duzo ciezej, juz nie tak latwo o bodiczek czy docisk do bandy. Ogolnie duza roznica na plus od 15. To zmień sobie suwaki, jak nie wiesz jak to poszukaj, na zagranicznych forach o grze ludzie podają gotowce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot 4 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zauważyliscie że jest to jedna z nielicznych gier gdzie konsola podczas gry używa napędu co jakiś czas? Faktycznie napęd często się uruchamia i czyta płytę, w 15 tego nie było, a już myślałem że może coś nie tak z konsolą mam ale widać tak musi być...trochę to wkurzające. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 19 Wrzesień 2015 (edytowane) Faktycznie napęd często się uruchamia i czyta płytę, w 15 tego nie było, a już myślałem że może coś nie tak z konsolą mam ale widać tak musi być...trochę to wkurzające. Haha ja tak samo. To jest chyba jedyna gra gdzie się tak dzieje. Widocznie coś doczytuje z płyty. Ogólnie gram już kilka dni i jest o niebo lepiej niż w 15. Jeśli ktoś chętny pograć sparingi to dodawać na PSN :). No i ceny w UT są w miarę ok, a nie jak z kosmosu w fifie Edytowane 19 Wrzesień 2015 przez jodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 20 Wrzesień 2015 (edytowane) Padre_81_PL moj nick dzisiaj zakupilem wiec zapraszam do wspolnej gry :) Szukam klubu !!! Edytowane 20 Wrzesień 2015 przez Karollleeek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach