helganin 134 Napisano 31 Maj 2015 Farming Simulator 15 to szósta odsłona popularnej serii symulatorów rolniczych od studia Giants Software, w których zarządzamy własną farmą. Tym razem akcja toczy się w dwóch różnych środowiskach (nowością są obszary skandynawskie). Do innowacji należy też dodanie przemysłu drzewnego, myjki ciśnieniowej oraz nowych marek sprzętu. (opis gry-online.pl) Jakie są Wasze opinie na temat gry? Zastanawiam się na kupnem bo wygląda nawet ciekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 2 Czerwiec 2015 Zagrywalem sie w poprzednie części na PC. Na ps4 raczej nie kupie ale tylko dlatego ze nie ma takich pojazdów jak na polskich wsiach ;-) czyli ursus C360 czy kombajn bizon wraz z maszynami rolniczymi na wsiach naszego kraju. Na kompie mozna bylo wgrac mody typu polska wies a na ps4 grajac sprzetem fendt czy innym niemieckim drogim sprzętem mnie nie rajcuje. Szkoda ze nie ma takich marek w grze jak New holand czy Jonder :-D Wysłane za pomocą klucza francuskiego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 2 Czerwiec 2015 (edytowane) Zakupiłem grę i dzisiaj trochę pograłem :) jest nieźle. Pierwszy raz gram w grę "rolniczą" i nie bardzo wiem co i jak. Przeczytałem poradnik na gry-online i zaraz zabieram się za poważną grę :P Grafika jest ok choć trochę tnie, ciężko ogarnąć wszystko na początku ale z czasem będzie lepiej pewnie. Dawno nie grałem tak długo w grę na 1 posiedzeniu, gdyby nie praca następnego dnia to bym całą noc siedział Wciąga masakrycznie, syndrom jeszcze tylko zrobię "to" Po 4 dniach (i nocy) męczenia gry wreszcie jest platyna :) ok 60h (konsola chodziła "pełne" 3 dni :D ) mój udział w grze to 31h Jak ktoś gra dla platyny to od razu robić osiągnięcia i nie bawić się w uprawę roli :P Ruch uliczny jest masakrycznie głupi, grafika średnia z bliskim doczytywaniem np upraw na polu. Czasochłonna i wciągająca na maxa. Łatwa. Edytowane 6 Czerwiec 2015 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malodziak6 0 Napisano 7 Lipiec 2015 Mam pytanie odnośnie zatrudniania pracowników. Mogę max. zatrudnic 3, czy jest opcja zatrudnienia większej liczby pracowników? 3 to troche malo, szczególnie przy większej liczbie pól Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 7 Lipiec 2015 Wydaje mi się że max jest 3 i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach