pablos_83 4001 Napisano 15 Czerwiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Czerwiec 2015 Na okladke az prosi sie curry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Całkiem ładnie to wygląda. Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez malinPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 19 Czerwiec 2015 Zabawna sytuacja z tym Live od lat , no nie wygląda źle ale wiadomo kto jest królem od czasów Dreamcasta :) Widać że się EA nie poddaje ale czy nie lepiej by było wejść w nisze w stylu starych Jam czy Hangtime ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 19 Lipiec 2015 Jest demo na pss. Nieźle to wyglada ale raczej 2k wybieram :-D Wysłane za pomocą klucza francuskiego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2010cobra25 0 Napisano 21 Lipiec 2015 Jest jeszcze to demo ? Szukałem na amerykańskim i polskim pss i nic . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 21 Lipiec 2015 Jest demo na pss. Nieźle to wyglada ale raczej 2k wybieram :-D Wysłane za pomocą klucza francuskiego :-) Gdzie Ty niby widziałeś demo? Chyba 15. Nawet Google milczy na temat dema. Sprawdziłem pl i us i nic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Sierpień 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/08/13/free-nba-live-16-live-pro-am-coming-soon-to-ps4/ Free NBA Live 16, Live Pro-Am coming soon to PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 16 Wrzesień 2015 (edytowane) Jest Demo NBA LIVE 16 na pss (USA) da ktoś temu szansę? ja po pracy sprawdzę, bo dopiero z rana wrzuciłem do ściągania :PEdit: Po ograniu demka mogę powiedzieć, że jeszcze 2 lata i coś z tego będzie :D Edytowane 16 Wrzesień 2015 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 17 Wrzesień 2015 zagrałem dwie kwarty i dziękuję, hokej na parkiecie, zamulone animacje, raz szybko, raz powolnie, słaba produkcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 18 Wrzesień 2015 Nacisam podanie, a on zanim poda to musi skończyć ciąg animacji... O lol... Ale swoja twarz w grze prezentuje się świetnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Wrzesień 2015 http://m.pssite.com/news-44511-demo_nba_live_16_zupelnie_zabugowane__ale_przynajmniej_mozna_sie_posmiac.html crap aż zęby bolą. Dobrze że nie wrzucili tego do naszego store bo jeszcze bym czas stracił na pobieranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majudude 68 Napisano 21 Wrzesień 2015 Pieprzenie o szopenie, są faktycznie niedociągnięcia, ale jak na DEMO gra się dość przyjemnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Wrzesień 2015 Są pierwsze recki w okolicach 6,0-6,5/10 Jak kiedyś dorobię się X0 i abonamentu EA to może sprawdzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach