DarkShadowPL 306 Napisano 7 Lipiec 2015 (edytowane) Witam, pojawiła się lista osiągnięć na XO: http://www.xboxachievements.com/game/f1-2015/achievements/ Zapewne identyczne będą pucharki na PS4, wyglądają banalnie ale dużo gridowania będzie (w sam raz dla wielbicieli Destiny :P ) Król toruZdobądź wszystkie trofea w F1 2015. Trzymaj się drogiWykonaj 50 czystych okrążeń w trybie Grand Prix. Pole positionUzyskaj 10 pole position w trybie Grand Prix. Punkty oznaczają nagrodyZdobądź 75 punktów do klasyfikacji Mistrzostw Świata konstruktorów w trybie Grand Prix. Przywódca stadaUtrzymaj się na prowadzeniu przez 150 okrążeń w trybie Grand Prix. Liczy się tylko czasSpędź 180 minut podczas jazdy na torze Silverstone. Okrążeń nigdy za wieleWykonaj 200 okrążeń w trybie Grand Prix. Książę MonakoWygraj 3 wyścigi w Monako w trybie Grand Prix. Jeden celZrealizuj cel postawiony przez ekipę w pojedynczym wyścigu Mistrzostw Świata. Kolekcjoner pole positionUzyskaj pole position w Mistrzostwach Świata. 1, 2, 3, podiumStań na podium w Mistrzostwach Świata. Bez kontaktuUkończ wyścig w Mistrzostwach Świata bez zderzenia z innym samochodem lub obiektem Ja, ja i jeszcze raz jaDojedź wcześniej od partnera z zespołu na sesji treningowej w Mistrzostwa Świata. Mistrz pole positionZdobądź najwięcej pole position w Mistrzostwach Świata. MistrzZostań mistrzem świata kierowców w Mistrzostwach Świata na dowolnym poziomie trudności. Czas konstruktorówZostań mistrzem świata konstruktorów w Mistrzostwach Świata na dowolnym poziomie trudności. To oczywiste, drogi WatsonieWygraj wyścig w Mistrzostwach Świata 2014, rozpoczynając z 22. miejsca na polach startowych. Pan i władcaUzyskaj 14 zwycięstw w jednym sezonie MŚ i pobij należący do M. Schumachera rekord 13 wygranych. Wielki SzlemDo zdobycia w weekend (MŚ): pole position, 1. miejsce w wyścigu i każdym okr., najszybsze okr. Super MonakoPrzejedź w sumie 78 okrążeń na torze Monako w trybie Sezon Pro. Trudne czasyUkończ wyścig w trybie Sezon Pro. Łatwiej niż oczekiwano?Zakwalifikuj się 5-krotnie do wyścigu w trybie Sezon Pro w najlepszej 16-tce . SetkaZdobądź 100 punktów w Mistrzostwach online. Zwycięzca onlineWygraj wyścig online. To dopiero początekUkończ wyścig online w zawodach z serii Nowicjusz. Dobre standardyUkończ wyścig online w zawodach z serii Standard. Ekspert za kierownicąUkończ wyścig online w zawodach z serii Ekspert. Numer 5Ukończ 5 wyścigów online. Stały bywalec torów onlineUkończ 25 wyścigów online. Wielokrotny uczestnikUkończ 50 wyścigów online. Człowiek i maszynaUstanów czas okrążenia w Próbie czasowej. Czysta jazdaWykonaj czyste okrążenie na 5 różnych torach w Próbie czasowej na suchej nawierzchni. Na mokrym torzeWykonaj czyste okrążenie na 5 różnych torach w Próbie czasowej na mokrej nawierzchni. Azjatyckie snyWykonaj 30 czystych okrążeń w Próbie czasowej na torze Singapur. Witamy w RosjiWykonaj 50 czystych okrążeń samochodem Marussia w Próbie czasowej na torze Soczi. Na skrzydłachWykonaj 50 czystych okrążeń samochodem Red Bull w Próbie czasowej na torze Red Bull Ring. Człowiek SauberaWykonaj 50 czystych okrążeń samochodem Sauber na dowolnym torze. Książę WilliamsWykonaj 50 czystych okrążeń samochodem Williams na dowolnym torze. Pełna precyzjaWykonaj 100 czystych okrążeń na dowolnych torach. Wszystko pod kontroląWykonaj czyste okrążenie w Próbie czasowej na każdym torze. Niepowtarzalna trójkaWygraj wyścig w trybach Szybkiego wyścigu, Mistrzostw Świata i Wieloosobowym. Pamięć absolutnaWczytaj zapis z trwającej sesji. Walka na ostatnim kółkuWyprzedź rywala i wygraj wyścig podczas ostatniego okrążenia. Kontynentalny cyrkPrzejedź przynajmniej 20 okrążeń na torze na każdym kontynencie w dowolnym trybie gry. EuropejczykPrzejedź 500 okrążeń na europejskich torach w dowolnym trybie gry. Superbohater F1Spędź przynajmniej 600 minut na torze. Edytowane 14 Lipiec 2015 przez DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszgazior 3 Napisano 13 Lipiec 2015 Szukam kogoś do pomocy w troskach online. Preferuje godziny wieczorne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 14 Lipiec 2015 Odezwij się do mnie, mi brakuje tylko pucharków za wyścig na expercie (ale to w publicznej grze) i za 25 i 50 wyścigów. MI też pasują godziny wieczorne po 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszgazior 3 Napisano 16 Lipiec 2015 Tryb Grand prix to szybki wyścig? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 17 Lipiec 2015 Tak dokładnie. Możesz jeździć pojedyncze trasy lub dobrać sobie tory i stworzyć własne mistrzostwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 21 Lipiec 2015 Szukam kogoś do pucharków online za ukończone wyścigi. Mam czas wieczorami od 21:30. Myślę że 2-3 wieczory po 1-2 godz. i damy radę. Chętni pisać na DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszeksz 0 Napisano 21 Lipiec 2015 Poradzi ktoś jak jeżdzić bez kontroli trakcji i innych asyst? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach