BulletPOL 203 Napisano 15 Lipiec 2015 (edytowane) Producent: Avalanche Studios Wydawca: Warner Bros Interactive Entertainment Wydawca PL: Cenega S.A Platforma: Xbox One, PS4, X360, PS3 Data wydania: 04 września 2015 Mad Max to gra akcji w otwartym świecie, umiejscowiona w postapokaliptycznym świecie, w którym kluczem do przeżycia są samochody. Gracz wciela się w postać Mad Maxa, samotnego wojownika walczącego o przetrwanie na Pustkowiach i toczącego pojedynki z brutalnymi gangami. Trailer Mad Max https://www.youtube.com/watch?v=ZW0HBP_9rQU W Edycji Specjalnej The Ripper na Xbox One znajduję się steelbox, numerowany plakat komiksowy od Simona Coleby'ego i dodatkowe nadwozie do pojazdu. Można już składać zamówienia na Pre-order. Ktoś kupuje czy poczekamy na na dobrą promocje? :P Edytowane 16 Lipiec 2015 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 15 Lipiec 2015 Teraz będą na forum po 2 tematy dla każdej gry? Może załóżcie jeszcze temat w dziale PC. Co tu się dzieje to ja nawet nie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 15 Lipiec 2015 Gameplay z Xbox One (Comic Con 2015) Sama gra przypomina trochę Just Cause, ogólnie fajnie to wygląda, kusi ten postapokaliptycznym świat ale nie na premierę, myślę że jak cena spadnie do 100zł to przygarnę. @kes Jeżeli będzie zainteresowanie użytkowników Xbox One to tematy będą rozwijane, niemniej będę teraz starał się zakładać tematy tylko z tych najciekawszych gier. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Lipiec 2015 Jak wyjdzie przykładowo dziennik dewelopera, to gdzie go wkleisz? W tym temacie, w dziale PS4, PC, czy może w każdym? To samo z odpowiedziami / dyskusją - jeden napisze tutaj, drugi tam, itp... Będzie burdel jak na PSX'ie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 15 Lipiec 2015 (edytowane) Przecież ludzie widzą w jaki dział wchodzą, jeżeli dany użytkownik posiada grę na Xbox One to pisze w swoim dziale, albo przykład powyżej, chciałem pokazać gameplay z Xbox One więc gdzie miałem go wkleić? Tak jak napisałem w poprzednim poście, będę zakładał tematy tylko z najciekawszych gier lub takich których jeszcze nie ma na forum. Edytowane 15 Lipiec 2015 przez BulletPOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Lipiec 2015 (edytowane) Przecież ludzie widzą w jaki dział wchodzą, jeżeli dany użytkownik posiada grę na Xbox One to pisze w swoim dziale, albo przykład powyżej, chciałem pokazać gameplay z Xbox One więc gdzie miałem go wkleić? Tak jak napisałem w poprzednim poście, będę zakładał tematy tylko z najciekawszych gier lub takich których jeszcze nie ma na forum. Wiem, że ludzie widzą w którym dziale piszą, ale chodzi o coś innego...Masz dwa tematy o tej samej grze, na dwie platformy - w jednym dyskutuje 10 posiadaczy Xone'a, a w drugim zostałeś (przykładowo) Ty (jako posiadacz PS4) i hmm... Pack, który prócz jednego zdania raz na ruski rok, wkleja tylko jakieś gify i filmiki. Będziesz dyskutował sam ze sobą, czy będziesz chciał dołączyć do rozmowy z userami drugiej platformy i wymieniać się wrażeniami z gry? Multiplatformówką wystarczy jeden, wspólny temat... Edytowane 15 Lipiec 2015 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 15 Lipiec 2015 (edytowane) Jakbyś nie zauważył osób posiadających Xbox One ostatnio przybyło, ale nie o to tutaj chodzi, czasami są tematy czy np. ustawki w grach online które dotyczą tylko i wyłącznie użytkowników tej konkretnej konsoli. Więc tak jak napisałem już wcześniej, będę zakładał tematy tylko z najciekawszych gier lub takich których jeszcze nie ma na forum. Reszta tematów pozostanie w dziale o PS4. Edytowane 15 Lipiec 2015 przez BulletPOL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 15 Lipiec 2015 Bullet kawal dobrej roboty i nie przejmuj się takim typem oraz dawaj więcej tematów! Gra będzie miała polskie napisy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 21 Lipiec 2015 Chciałbym przypomnieć, że już istnieją dublowane tematy gier w działach PS3 oraz PS4, więc w czym problem? I teraz jako użytkownik XO, który zachwyca się AC: BF mam się wypowiedzieć w wątku o tej gdzie w dziale PS3 czy PS4? Więc problem pompujecie sztuczny. I tak - jeśli będzie ktoś, kto grywa na PC, to niech będzie założony również dla niego wątek w dziale PC. W czym Was to w wątrobę kłuje? Jeśli nie interesuje mnie dział Nintendo to nie wchodzę do niego i nie będę się czepiał zakładanych tam tematów, bo mnie to NIE INTERESUJE. To samo na XO - będziesz jeden z drugim grał na PS4, to łaskawie w tamtej kategorii sobie wątek o grze znajdźcie, a ten zostawcie dla posiadaczy odpowiedniej platformy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach