Kiender 22 Napisano 30 Lipiec 2015 (edytowane) Pcham dalej ten swój wózek z retro ;) . Uruchomiłem własna stronę "Retrospekcja" , która będzie przede wszystkim moim blogiem zawierającym wszystkie dotychczasowe i przyszłe wpisy z facebooka. Ponadto znajdziecie tam kolejne odcinki programu „Loading…”, relacje z retroparty „Krakowskie Retrospekcje” które organizuję z zaprzyjaźnionymi Wapniakami oraz obszerną galerię z mojej kolekcji sprzętów, gier i czasopism. Zapraszam do rzucenia okiemretrospekcja.net.pl Edytowane 30 Lipiec 2015 przez Kiender Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 30 Lipiec 2015 Zagłębie się w ten wątek bo 78 urodzony i na zx spectrum 48, wychowany. Ech piękne czasy, siedzenie w bezruchu a jak matka załączała światło w kuchni to w Bomb Jacku robiła się nieśmiertelność :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 30 Lipiec 2015 Dodałem do zakładek, wszak C64 to moja młodość i nic już później nawet na daleki horyzont się nie zbliżyło w poziomie funu, jaki dawał mi ten komputer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach