maxtoto 0 Napisano 9 Sierpień 2015 (edytowane) Witam wszystkich kierowników. Po dłuższej przerwie od onlineowego ścigania (XBOX360, PS3) wracam na tor na platformie PS4. Moja przygoda z ściganiem sieciowym zaczęła się od Forza Motorsport 1 w 2005. To już 10 lat wspólnego ścigania w różnych ligach i formatach. Przyszedł czas na mocarną PS4 i ciekawe Pcars. Jako, że rynek gier wyścigowych mocno się rozwinął i podniósł poprzeczkę trudności wysoko, a Pcars umożliwia ściganie w trybie symulacji chciałem zachęcić wszystkich którzy poszukują odrobiny hardcore i założyć taką Ligę na PS Site. Wiadomo, że jest lato i jakby ciężko znaleźć czas na granie, ale powolutku i mozolnie może znajdziemy parę osób do czegoś na dłuższą metę bo myślę, że warto choć okaże się w praniu. W planie mam zorganizować coś na wzór realnych wyścigów jak Blancpain GT3 i bardziej harcorową open wheel classic z Renault 98T Senny. Obie serie mogłyby być rozgrywane w jednym dniu, gdzie pierwszy byłaby z kwalifikacją a druga w odwróconej kolejności a całość nie przekraczałaby 1.5 h. Postaram się o jakieś nagrody w miarę możliwości. Zasady: - brak asyst oraz realne zużycie - widok z kabiny - zmienne warunki pogodowe Lista torów: Hockenheim GP Cataluyna GP Donington GP Imola GP Spa GP Nurburgring GP Silverstone GP Monza GP Myślę, że tory są ciekawe i dają dużą frajdę ze ścigania, ale zawsze możemy coś pozmieniać. Zapraszam wszystkich chętnych do dyskusji i treningów online a niezainteresowanym pozostawienie komentarzy dla siebie, dla zachowania porządku. Zapraszam wszystkich hardcorowców do walki na torze, pozdrawia Polski Moto Squad :) Edytowane 9 Sierpień 2015 przez maxtoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxtoto 0 Napisano 10 Sierpień 2015 Trochę treningu w bestii, jest frajda i mogę śmiało powiedzieć, że Pcash to Forza Motosport 4 killer, jest grubo a ma być lepiej i po co komu PC hehe :) www.youtube.com/watch?v=X2iFad66wkk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 14 Sierpień 2015 Chlopie niestety musze sie wypisac z twojej ligi.. Mam swoje wymagania i nie moge zniesc ze ich nie respektujesz... Wymagania sa najwazniejsze!! Nie moge isc na zadne ustepstwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach