drake_neith 120 Napisano 27 Sierpień 2015 Być może nie każdy tym tematem jest zainteresowany, ale warto gdzieś zgromadzić to co świeżego (za free) się pojawia w tym średnio przejrzystym sklepie. Np. od dzisiaj możemy na XO pobrać demo Dying Light:https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/Dying-Light-Demo/996a3350-6c7c-4b2f-98d5-6035d0d73680?cid=majornelson Osobiście mam sentyment do dem i chciałbym tego więcej, kiedyś mi bardzo pomagały przy podejmowaniu decyzji o zakupie i ogólnie jest smuteczek, że wiele gier swojego dema nie posiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 27 Sierpień 2015 Dying Light bardzo zacna gra. Co prawda ograłem na PS4 ale jeśli wyjdzie w końcu wersja z season passem za dobre pieniądze to z przyjemnością zagram ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thief27 3 Napisano 27 Sierpień 2015 Szkoda tylko że wersja na xbox one jest tragiczna, i nie da się w nią grać ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 27 Sierpień 2015 Tzn? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 27 Sierpień 2015 No to teraz jesteśmy w stanie sprawdzić, na czym owa tragedia polega, bo ponoć demko DL to 3 godzinki grania, więc w zupełności starczy by rozwiać wszelkie wątpliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thief27 3 Napisano 27 Sierpień 2015 Koszmarnie spadają klatki, jest to na tyle uciążliwe,że pomimo iż gra mi się bardzo podobała nie byłem jej w stanie skończyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 27 Sierpień 2015 Porównam sobie później, bo akurat ma pełna wersje na ps4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 30 Sierpień 2015 Czemu nikt nie daje znać, że Beta Black Opsów jest już dla wszystkich dostępna. Na nikim już nie można polegać :down: :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 30 Sierpień 2015 Juz sie zasysa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 30 Sierpień 2015 Czemu nikt nie daje znać, że Beta Black Opsów jest już dla wszystkich dostępna. Na nikim już nie można polegać :down: :) Sorry, w sumie można było napisać, dzisiaj się chyba kończy. ;) Od czwartku ją mam, a jeszcze wcześniej można było z Japan zassać. ;-) Btw. nie wiem jak z tym Dying Light. Demko chodzi bez najmniejszych zastrzerzeń, nawet jak ogarniam wzrokiem olbrzymie tereny, a pod budynkiem dziesiątki zombiaków - nie ma chrupnięcia. Trzeba jednak przyznać, że bardzo przyjemnie się w to grało i nagrzałem się na całość. Mógłby ktoś zferyfikować jak to jest z tą pełną wersją? Bo szanowny użytkownik Thief27 zasiał ziarno niepewności, a przytuliłbym tę grę w niedalekiej przyszłości w sumie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 30 Sierpień 2015 Porównałem, demko z XOne, z wersją na ps4.Na XOne bardziej widać poszarpane krawędzie i ciutke obraz jest mniej ostry niż w wersji na ps4. Odniosłem wrażenie, że wersja na XOne chodzi płynniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thief27 3 Napisano 30 Sierpień 2015 Nie wiem o co chodzi z tym demem, być może ukazał się jakiś patch poprawiający frame rate. U mnie grając na przełomie kwietnia i maja było tragicznie.Poza tym zobaczcie sobie filmik u mnie było dokładnie tak samo ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 4 Wrzesień 2015 Evolve za free w goldzie od 4-7 wrzesnia http://news.xbox.com/2015/09/games-evolve-free-play-days a mój uszkodzony pad dopiero co wyleciał na gwarancje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 15 Wrzesień 2015 Jest demko NBA Live 16:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 29 Wrzesień 2015 Chwilkę się wczoraj bawiłem i okazuje się, że w amerykańskim marketplace jest kilka rzeczy więcej. M.in. demo Thief'a i Dead Rising 3.Podobno w ramach wstecznej kompatybilności działa także darmowy Hexid HD.http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Hexic-HD/66acd000-77fe-1000-9115-d802584107d1 Ale jakoś nie udało mi się tego do tej pory pobrać. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 6 Październik 2015 Tales from the BorderlandsEpisode 1 "Zer0 Sum" - od teraz za freehttps://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/Tales-from-the-Borderlands-Episode-1-Zer0-Sum/ebe58c4a-6257-4e7e-8f11-a329aff07c1a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 8 Październik 2015 Nie wiem czy ktoś oczekuje, czy nie, ale według Redditowych plotek, dzisiaj o 16stej w polszy na x1 startuje beta Battlefronta. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek1988 39 Napisano 8 Październik 2015 (edytowane) 10 am PST to pewnie u nas o 19 . Szkoda ze Dice nie pociągnęło rodzielczosci i tak jak w battlefield'ach będzie 720p. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Październik 2015 przez sewek1988 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 8 Październik 2015 Jak to jest z tym Battlefrontem, trzeba mieć jakiś klucz do bety, czy wystarczy ea access? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 8 Październik 2015 @sewek1988 na facebooku, dalszą chwilę temu mignęło mi z jakiegoś oficjalnego profilu ea info, ze o 16:00 startują u nas, ale nie mogę tego tera kurde odnaleźć żeby przytoczyć ;) wolałbym o 16:00, konsola w trybie instant czeka na polecenia ;-)@Verbatimek niby beta ma być dostępna dla wszystkich na każdej platformie, także myślę, że po prostu pojawi się w sklepie i tyle. Piecowcy na originie mogli już pobierać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 8 Październik 2015 @Verbatimek niby beta ma być dostępna dla wszystkich na każdej platformie, także myślę, że po prostu pojawi się w sklepie i tyle. Piecowcy na originie mogli już pobierać. Dzięki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 8 Październik 2015 Z Japonii już można ponoć ściągać. Tylko trzeba region zmienić. Z CoD: BO3 też tak było. http://www.xbox.com/ja-jp/Search?q=star+wars+battlefront Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 8 Październik 2015 Battlefront beta już jest. Trzeba jednak użyć wyszukiwarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 10 Październik 2015 Battel Island za friko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 10 Październik 2015 Nie no, gra wygląda na porywającą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach