najt 0 Napisano 24 Wrzesień 2015 (edytowane) Cześć, dzisiaj kupiłem nową fifę, ale po instlacji i pobraniu ważącej 300 mb aktualizacji wyskakuje błąd, że dane aplikacji uległy uszkodzeniu.Instalowałem fifę już 5 razy i nadal to samo.Zrobiłem odbudowę dysku-wciąż nic.Włączyłem Assassina i FIFĘ 15, lecz one działają bezbłędnie.Ktoś coś poradzi?Czy to problem z płytą?Dodatkowo podczas gdy gra jest w napędzie konsola brzmi jak respirator edit: jakimś cudem się włączyła (nie odinstalowałem jej, tylko uruchomiłem jeszcze kilka razy), aczkolwiek, jeśli ktos mi wytłumaczy co się stało to byłbym wdzięczny Edytowane 24 Wrzesień 2015 przez najt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arafat_Polska 0 Napisano 27 Wrzesień 2015 Ogranales sobie to ??? czy nie . Bo moze jestem w stanie ci pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
najt 0 Napisano 27 Wrzesień 2015 Tak, teraz włącza się normalnie za każdym razem, ale bylbym wdzięczności, gdybyś powiedział o co chodzi. Tak na przyszłośc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arafat_Polska 0 Napisano 27 Wrzesień 2015 Sytuacje miałem identyczną z FIFA 15 w zeszlym roku. A więc oddinstalowałem fife / profile i save oraz aktualizacje do fify. Włożyłem płyte i od nowa zainstalowała mi się FIFA a gdy wyskoczyło pobieranie aktualizaci ( ANULOWAŁEM JE ) Uruchomiłem grę bez aktualizacji , zagrałem jakies tam mecze , zacząłem sezon i zrobiłem Save. Wylączylem gre i pozniej na koniec pobrałem aktualizacje do gry aby ta sie zainstalowała. Błądy już nie wystąpił nigdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach