DEL 5 Napisano 22 Październik 2015 Witajcie, po zainstalowaniu aktualizacji 1.20 usuneły mi się wszystkie dodatki z Premium, musiałem wszystko pobierać na nowo. Po dwóch dniach odpalam konsole i ponownie usuneły mi się wszystkie mapy z Premium oraz cała aktualizacja 1.20. Właśnie wszystko pobieram ponownie wraz z łatką 1.20. Powiedzcie mi czym to jest spowodowane? Jak temu zaradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banok 131 Napisano 22 Październik 2015 Witajcie, po zainstalowaniu aktualizacji 1.20 usuneły mi się wszystkie dodatki z Premium, musiałem wszystko pobierać na nowo. Po dwóch dniach odpalam konsole i ponownie usuneły mi się wszystkie mapy z Premium oraz cała aktualizacja 1.20. Właśnie wszystko pobieram ponownie wraz z łatką 1.20. Powiedzcie mi czym to jest spowodowane? Jak temu zaradzić? Taki (nie)urok BF :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEL 5 Napisano 22 Październik 2015 Taki (nie)urok BF :shok: O kuźwa to mnie zaskoczyłeś mam nadzieje, że nie będę musiał co drugi dzień instalować na nowo map, bo się nerwowo wykończę :( dziwi mnie to, że one są w jakiś dziwny sposób usuwane z dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 22 Październik 2015 Zawsze możesz zrobić reset konsoli (szybki lub pełny) i pobrać wszystko od nowa i zobaczyć czy to pomoże nic innego nie przychodzi mi do głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEL 5 Napisano 22 Październik 2015 Zawsze możesz zrobić reset konsoli (szybki lub pełny) i pobrać wszystko od nowa i zobaczyć czy to pomoże nic innego nie przychodzi mi do głowy. Dzięki za poradę, jeżeli znowu cała zawartość mi się usunie to ją zresetuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach