Tr1SH 4 Napisano 8 Listopad 2015 Witam, jak w temacie. Macie jakieś dobre buildy w black ops 3? Jaką klasą/perkami/bronią gra się wam najlepiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Listopad 2015 To tak ja gram:KN-44 | Recon Sight | FMJ | Grip | Highcaliber | Long Barrel Perków raczej nie używam, specjalista - Sparrow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 9 Listopad 2015 (edytowane) Coś ode mnie. Pharo: -Rapid Fire, (bez tego broń jest lekko nieużyteczna) -FMJ, -Long Barrel. Perki: -Ghost, -Fast Hand, -Gung-Ho. -Dead Silence. Sorry, że po angielsku, ale w takim języku mam grę. A specjalista jakiego używam to Spectre i jego aktywny kamuflaż. Nieraz udało mi się wskoczyć na plecy kilku przeciwnikom, albo pokazać się w tłumie i całkowicie zdezorientować towarzystwo. Osobiście czekam aż odblokuję M8A7, ale boję się, że zawiodę się tak jak w przypadku Pharo, nie to, że broń jest zła. Mi się nią gra najlepiej, jednak liczyłem na to, że te 4 pociski zabijają wroga. W rzeczywistości pocisk strasznie szybko wytraca obrażenia, nawet gdy mamy zainstalowaną długą lufę. Edytowane 9 Listopad 2015 przez Kogut1993 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach