TRaCeGuitar 1141 Napisano 1 Luty 2016 No ja mam 34 godziny i pierwszego skella ;D Ale mam ponad milion baksów odłożony więc jak dobiję do 30 to kupię pozostałe jakieś dla reszty drużyny i lecę w świat mordować ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 29 Październik 2016 (edytowane) Gral ktoś w to na n3ds? Edytowane 29 Październik 2016 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Październik 2016 To nie ta sama gra. Na 3ds'ie masz konwersję z Wii a na WiiU jest nowa część. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 30 Październik 2016 Szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 30 Październik 2016 2 godziny temu, wili23 napisał: Szkoda Skończyłem na wii I powiem ze naprawdę godny jrpg.. tam gdzie ff12 było zyebane tam w xeno jest zrobione dobrze - t podobny typ jrpga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Październik 2016 Ja dalej walczę ze sobą żeby dokończyć Xenoblade Chronicles X ale tak bardzo nie chcę. Ten świat jest wspaniały i w ogóle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach