Frog__PL 121 Napisano 11 Grudzień 2015 Witam Zakladam temat dla chetnych zdobycia Gwiezdnej Platyny ;> Jesli ktos ma problem z jakis pucharkiem prosze pisac. Przy okazji mozemy sie tutaj umawiac na wspolne boostowanie ;> Jak ktos chetny na zrobienie kilku pucharkow we dwojke lub wiecej to wysylajcie zaproszenia i moze uda zagrac sie cos wspolnie ;> Platynowe trofeum Zbierz wszystkie pozostałe trofea STAR WARS™ Battlefront™ Nowa nadzieja Zagraj we wszystkich trybach dla wielu graczy W odległej galaktyce.... Wygraj po jednej grze w każdym trybie dla wielu graczy Nie mów mi o szansach! 10 razy wykonaj prawidłowo chłodzenie (wielu graczy) Radzę zastosować nową taktykę 10 razy skorzystaj z ręki gwiezdnych kart partnera (wielu graczy) Strzelaj pierwszy Uzyskaj pierwsze zabicie w grze (wielu graczy) Strzał jeden na milion! Zabij wroga korzystającego z plecaka skokowego (wielu graczy) Przebiegły wojownik Osiągnij 3. poziom dowolnej cechy (wielu graczy) Nie lekceważ Mocy Zabij w sumie 100 wrogów jako bohater (wielu graczy) Zdławimy ich jednym uderzeniem... Rozdepcz 25 żołnierzy maszyną AT-ST (wielu graczy) Załatwiliśmy go! Użyj liny holowniczej, aby zniszczyć wrogiego AT-AT w trybie Atak AT-AT Zostać na pozycjach! Zabij 10 wrogów atakując lub broniąc punktu kontrolnego w trybie Supremacja Trzymaj kurs Zabij 10 wrogów w jednej grze w trybie Eskadra Jaki ładunek? Zabij 10 wrogów niosących ładunek w trybie Ładunek Realizacja wytycznych Zabij najwięcej wrogów w jednej grze w trybie Potyczka Emanuje silną Mocą Zabij 10 wrogów w jednej grze jako dowolny bohater w trybie Łowy na bohatera Czekałem na ciebie Zabij 10 wrogów próbujących przejąć kapsułę twojego zespołu w trybie Strefa zrzutu „Gonk? Gonk!” Przejmij trzy droidy w jednej grze w trybie Pogoń za droidami Potęga Mocy Pokonaj bohatera grając jako dowolny bohater w trybie Bohaterowie i złoczyńcy 900 lat gdy mieć będziesz... Awansuj do rangi 50. Kolekcjoner Zdobądź dowolną figurkę z dioramy w grze Powiedz Jabbie, że mam forsę Zarób w sumie 25 000 kredytów (wielu graczy) Zasłużony Zdobądź 100 dokonań Zdeterminowany Ukończ 25 wyzwań Tylko nie szalej Pokonaj zarówno Sokoła Millennium, jak i Slave I Wibracje Mocy Zagraj po jednym razie jako każdy z bohaterów (wielu graczy) Razem będziemy rządzić galaktyką Ukończ dowolną misję ze znajomym Twoja podróż dopiero się zaczęła Ukończ wszystkie misje Mistrz Zdobądź wszystkie gwiazdki w misjach na poziomie mistrzowskim Otrzaskany W ciągu 35 minut ukończ dowolną misję typu Przetrwanie na poziomie mistrzowskim Celny strzelec Traf 10 wrogów w głowę przy pomocy karabinu powtarzalnego (wielu graczy) Zbieracz złomu Zdobądź gwiazdkę "Przedmioty do kolekcji" w dowolnej misji Dobrze, spróbuję Zdobądź gwiazdkę w każdej misji szkoleniowej Bez ryzyka nie ma zabawy Ukończ bez uszkodzeń misję Pościg na Endorze Najlepszy pilot w galaktyce W ciągu 2 minut zniszcz 10 myśliwców TIE w misji Kanion Żebraka Nowy rekrut Ukończ dowolną misję Imponujące. Bardzo imponujące. Zdobądź w sumie 5 gwiazdek w misjach typu Bitwa Dobry początek Wygraj dowolną misję typu Bitwa na poziomie normalnym przeciw SI Twardziel Zdobądź w sumie 5 gwiazdek w misjach typu Przetrwanie Elita Ackbara Ukończ dowolną misję typu Przetrwanie na poziomie mistrzowskim nie tracąc życia Rób albo nie. Nie ma próbowania Ukończ samouczek Po wielkości mnie sądzisz? Awansuj do rangi 25. Cwana kupa kłaków Otrzymaj od Ewoka uderzenie w głowę kamieniem na Endorze Obrońca maszyn kroczących Zniszcz Y-winga w trybie Atak AT-AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 12 Grudzień 2015 Realizacja wytycznych Zabij najwięcej wrogów w jednej grze w trybie Potyczka Zbugowane,mało komu chce wejść to trofeum :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 12 Grudzień 2015 @Reku tak jak mowisz. Jedyna sytuacja aby trofeum wpadlo to miec najwiecej KILLi ale gra musi skonczyc sie poprzez uplyw czasu. Wtedy trofik wpada... Ogolnie trudne trofeum ktorego sie najbardziej obawiam bo ciezko byc najlepszym na 40osob... Zawsze znajdzie sie jakis Maniak lupiacy dzien w dzien to ja grajac teraz o wiele mniej ciezko mam dorownac takiemu no lifowi ;) No ale nie wolno sie poddawac ;) Trudno jest tez zdeptac AT-ST 25 osob :/ Narazie mam moze ze 3osoby..Zawsze sie znajdzie ktos z bronia przeciwpancerna... Na ktore planszy myslicie najlatwiej to zrobic i w jakim trybie... Podobno w Supremacji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kszaqu 0 Napisano 31 Marzec 2016 Witam. Szukam chętnych do wbicia pucharków związanych z co-opem. Mogę grać późnym wieczorem i w nocy :) Chętnie odpiszę na wszelkie pytania. Mój ID na PSN: kszaqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sieni4 7 Napisano 14 Lipiec 2016 Jeśli ktoś nadal szuka chętnych to dołączę się do gry PSNiD Sieni4_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach