TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Styczeń 2016 No to Panowie i Panie dzisiaj premierę ma finalowa wersja monster huntera w której twórcy wzorowali się na starych częściach. System jobów itp itd powrócił w blasku chwały. Ktoś chętny na wspólne granie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 30 Styczeń 2016 Jak kupi to może... Niestety w mojej "osiedlówce" gry nie ma... A zastanawiam się czy brać ff czy bravely second która to premierę będzie miała lada dzień... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Luty 2016 Ja też mam ten dylemat...jednak pojawiła się ekipa do grania w Explorers i chyba postawię na ten tytuł zamiast Bravely Default/Second. Ogólnie gra pewnie posiedzi u mnie do czasu premiery Twilight Princess HD na WiiU. Mam już upatrzona kolekcjonerkę z Amibo i Soundtrackiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Luty 2016 Jak nie ograles BD to nawet nie myśl o tym FF... Dla mnie BD to najlepszy FF od czasu ff9, jeśli sprawdzisz i mi zaufasz będziesz zadowolony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2016 skończyłem ff explorers i... Nie polecam nikomu - straszny gniot nawet dla fana marki. Klon MH który nawet koło mh jakością nie stoi a co dopiero o gameplayu mowa.. 3/10 to max co z tego będzie... MASAKRA ale to spierdzielono! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach