maniol12 5 Napisano 25 Luty 2016 Ruszyła beta. Nie wiem do kiedy trwa. http://betacode.ubi.com/tmtps4 Tutaj można zdobyć dostęp. Wysłane z mądrego telefonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 25 Luty 2016 Już nic nie ma. Wysłane z X Tetki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 29 Marzec 2016 Już pare dni po premierze. Grał juz ktoś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 29 Marzec 2016 Demko jest do pobrania.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSDeliQuent 1 Napisano 21 Kwiecień 2016 odswieżam temat - ktoś jest może zainteresowany sciganiem się? może jakiś mały turniej można by było zorganizować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 21 Maj 2017 Ostatnio zainteresowałem się TT i tak się zastanawiam czy polecacie do grania solo? Warta uwagi części Trackmani? Ostatnia w Trackmania grałem z 10 lat temu na pc i bawiłem się przednio ale tej części jeszcze nie widziałem na "żywo". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 21 Maj 2017 Ostatnio zainteresowałem się TT i tak się zastanawiam czy polecacie do grania solo? Warta uwagi części Trackmani? Ostatnia w Trackmania grałem z 10 lat temu na pc i bawiłem się przednio ale tej części jeszcze nie widziałem na "żywo". Mam na Xbox One, kupiona w promocji za grosze. Gra fajna jeśli lubisz masterowac wyniki. Czasem frustruje (zależy kto ma jaki prog frustracji). Jeden błąd na trzyokrazeniowej trasie potrafi zniweczyć cały wyścig. Ale poprawianie wyników daje masę frajdy Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 21 Czerwiec 2017 Witam, jak obecnie wygląda multi? Jest z kim grać czy wieje pustką ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach