mataman 680 Napisano 14 Marzec 2017 Ostatnio mi wypadł ten MDR i jak ją nie czuje tej broni to masakra http://thedivision.wiki.fextralife.com/Refreshed ale Ferro imo lepsza,.. Dlaczego lepsza? Jest mocno sytuacyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 27 Marzec 2017 Mój taktyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 27 Marzec 2017 Mam pytanie czy robiłeś kalibrację sprzętu,bo zauważyłem ,że każdy ma dużo punktów w elektronikę ? Czy po prostu znajdowałeś takie sety wyposażenia z tymi parametrami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 28 Marzec 2017 Wszystko rekalibrowane. A mody kupione 2-3 tygodnie temu. Były wtedy 263 elektroniki i 3% przyspieszenia a mak to 266. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jednorekiq 0 Napisano 8 Marzec 2018 (edytowane) Siema jestem swiezak, moze ktos by podeslal lub podsunął pomysl na bulid z Ninja bike na ten moment nic ciekawego 2x predator 2x wedrowiec maska ferro z gory dzieki za wszelkie sugestie Edytowane 8 Marzec 2018 przez Jednorekiq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 9 Marzec 2018 Ten temat był martwy od prawie roku ale spoko.. wszystko zależy od twojego indywidualnego podejścia i stylu gry. Wiec możliwości jest naprawdę wiele.: - 3x odzysk + 2x taktyk + ninja - 3x samotna gwiazda + 2x taktyki + ninja - 3x drapierznik + 2x bunshee + ninja itp.. itd.. do wyboru do koloru.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach