Goldie 12 Napisano 4 Październik 2016 Poziom trudności w myteam jeszcze bez bardzo dobrej drużyny może być ciężki. Ja obecnie zrobiłem sobie przerwę i zbieram kasę na lepszy skład. Z racji, że mam wybitnie dużo czasu to idzie jak po grudzie. Natomiast kariera jest na pewno lepsza niż w 16, ale bez ochów i achów. Dobrze, że urozmaicili aktywności poza meczami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thetruth90 15 Napisano 4 Październik 2016 Kariera jest fajna bo wprowadzili elementy jak z jakiegoś rpg. Możesz tam podejmować decyzje czy też samodzielnie prowadzić rozmowy z różnymi osobami przez telefon. Mnie tam oczarował tryb myteam. W fut spędziłem masę godzin i tutaj też pewnie tak będzie. Problemem jest to że to praktycznie pierwsza moja gra koszykarska od dawna i mam lekkie problemy z wygrywaniem z komputerem. Wczoraj np grałem domination z Jazz trzy razy i wszystkie to sromotne porażki. Moi zawodnicy nie trafiają, a obrona to jakaś komedia. Trudno będę próbował do skutku Bez ustawien specjalnych w obronie zawsze tak bedzie wygladala. 2k specjalnie tak zrobili zeby odroznic lepszych graczy od rookasow. Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 11 Listopad 2016 Czy może ktoś grał w 2K17 na ps4 pro ? gra jest na liście już tych z patchem i powinna wyglądac znacznie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Listopad 2016 http://news.xbox.com/2016/11/17/nba-2k17-free-weekend-with-xbox-live-gold/ Jak ktoś ma XO to jest darmowy weekend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 16 Grudzień 2016 grałem przed premierą w tej prelude zrobiłem swojego zawodnika ukończyłem grę. test mam pełną wersję i nie ma mojego zawodnika co robić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 16 Grudzień 2016 Jesli masz wszystkie aktualne patche to w trybie kariery o ile dobrze pamietam powinienes miec przygotowanego save'a z prelude. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 18 Grudzień 2016 jak robić akcję tzn. żeby pokazywalo na parkecie strategie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goldie 12 Napisano 18 Grudzień 2016 O 23.09.2016 o 16:43, dawiss napisał: Ja teraz tez mecze myteam. Wypadl wam jakis gold z domination? Ja mam w tym roku same silvery. W zeszlym roku duzo lepsze karty wyciagalem. Sent from my SD4930UR using Tapatalk L1, potem wybierasz gracza który kończy akcje, a na koniec zagrywkę. W coach settings chyba jest trzeba ręcznie przestawić, żeby wszystko się pokazywało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 19 Grudzień 2016 11 godzin temu, Goldie napisał: L1, potem wybierasz gracza który kończy akcje, a na koniec zagrywkę. W coach settings chyba jest trzeba ręcznie przestawić, żeby wszystko się pokazywało. L1to odrazu mu podaję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goldie 12 Napisano 20 Grudzień 2016 21 godzin temu, brysio napisał: L1to odrazu mu podaję To ja nie wiem na czym grasz, albo jakie masz ustawienia. https://www.youtube.com/watch?v=fbtHzmWP-ak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 21 Grudzień 2016 jak najlepiej ustawić żeby dobrze zbierać pod koszem i żeby wychodzili do kontry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 12 Styczeń 2017 Jestem po pierwszym meczu w NBA 2k17. Jako weteran serii troszke sie zdzwiłem. Grając na poziomie all star w 2k16 spokojnie wygrywałem mając przewage we wszystkich elementach. A tymczasem mój Dream Team z 92 roku dostał soczysty wpierdol od drużyny olimpijskiej USA z Rio 2016 Teraz ciezej jest się dostac pod kosz. Pick and roll już nie jest łatwym sposobem na punkty. Topowe gwiazdy już tak nie dominują w kontrach ( łarwiej jest ich dogonić i zablokować ). Wieczorkiem zagram znów i pewnie napisze moje dalsze spostrzeżenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 13 Maj 2017 Jak ktoś chętny pograć na luzie to zapraszać. PSID taki sam jak nick na forum Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Houseiniak 0 Napisano 23 Czerwiec 2017 (edytowane) Gdyby chciał ktoś sprzedać NBA 2K17 przesiadka na 2k18 znudiziło się PSN: Houseiniak Edytowane 23 Czerwiec 2017 przez Houseiniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 4 Lipiec 2017 Również zapraszam do gry PSN: Kruczek293 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach