dawidoff0 0 Napisano 14 Maj 2016 Witam problem polega że od jakiegoś czasu Black ops 3 nie chce się łączyć z serwerem a wszystko działało super . Interweniowałem u mojego dostawcy própował wszystkiego i nadal nie działa. Zastanawiam się czy powodem nie jest to że gra była w wersji cyfrowej z Allegro .jeżeli łączę się z internetem np z mobilnego internetu to wszystko działa.Dostawca internetu stwierdził że Activision zablokowało moje Ip ale czy nie nie poinformowali by mnie że mam bana . Czy ktoś wie czy sa takowe bany Ip ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zales00 6 Napisano 15 Maj 2016 Niedawno była o tym mowa tutaj... Powiem szczerze że po wypuszczeniu ostatniej łatki nagle zadziałało.... Otwórz NAT (upnp w routerze włącz) i wyłacz firewall na testy. Zostaw gre na głównym ekranie na kilka minut .... niektórym pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidoff0 0 Napisano 15 Maj 2016 Wiem na poczatku pomagało czekanie aż się załaduje pachfix ale teraz mam 65.0.0.0.0 i juz nic nie pomaga wiec byłem ciekawy czy activision może blokować Ip bo jak zabrałem konsole do kolegi co ma innego dostawce to działa i jak połączę przez komórke też działało zakupiułem black ops 3 na płycie czekam na przesyłkę i zobaczę co będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach