wojtek07123 0 Napisano 13 Sierpień 2016 Witam , mam problem , grajac w Fife 13 na moim ps3 , czesto pilkarze podaja sami zmienia sie taktyka nie panuje nad tym , myslalem ze to wina fify , ale kupilem teraz fife 16 i to samo zawodnicy graja sami niewiem czego to juz wina ? :/ Ktoś pomoże ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 13 Sierpień 2016 Podłącz innego pada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek07123 0 Napisano 13 Sierpień 2016 Mam 2 pady , na jednym i drugim to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek07123 0 Napisano 13 Sierpień 2016 Dodam tylko ze pady w innych grach dzialaja normalnie np GTA V Call of duty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 13 Sierpień 2016 Zgaduję, skoro pad dobry i problem tylko w fifie. Może za dużo asyst w ustawieniach gry? Wysłane z mojego SM-J500FN za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 14 Sierpień 2016 Przypomniałęm sobie, że miałem to samo na PC. Z tego co kojarzę, musiałem usuwać ustawienia klawiszy i ten plik. Na PS3 może trzeba zresetować ustawienia z wszystkich FIF, jednak nie mam co do teog pewności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach