mike1422 20 Napisano 2 Wrzesień 2016 Witam, Ktoś miał styczność, ktoś grał i może się wypowiedzieć na temat tego tytułu? Pozdro, Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 5 Wrzesień 2016 Właśnie grał już ktoś? Na XO tej gry jeszcze nie ma. Z filmików wydaje mi się bardziej realistyczna i tempo jest o wiele lepiej zrównoważone niż w takim BF1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 5 Wrzesień 2016 2 godziny temu, Thrasher8888 napisał: Właśnie grał już ktoś? Na XO tej gry jeszcze nie ma. Z filmików wydaje mi się bardziej realistyczna i tempo jest o wiele lepiej zrównoważone niż w takim BF1. Tak to prawda, lubię takie gry. Realizm jest podobno zbliżony do tego co był kiedyś w ARMA III na PC. Dlatego założyłem temat żeby ktoś się wypowiedział. Gra jest mało znanego studia więc dużo ludzi na pewno o niej nie wie no i pytanie jak wygląda sprawa z ludźmi na serwerach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas6660 106 Napisano 7 Wrzesień 2016 http://www.pssite.com/recenzje/2148/recenzja-verdun-ps4.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach