mefix 1 Napisano 12 Wrzesień 2016 Warto ograć Call of Duty 3? Ceny są dosyć zawrotne, jak na taką grę. Czasem potrafią osiągnąć nawet 50-60zł. Słyszałem bardzo mieszane opinie tej gry, ale ciężko natrafić na jakiś sensowny komentarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 12 Wrzesień 2016 Swego czasu grałem w coda 3 online, gra klatkuje na ps3 i ogólnie ma sir wrażenie, że na xboxie 360 lepiej wygląda. Co do samej rozrywki, gra bardziej przypomina battlefielda klasy postaci, pojazdy, duże mapy. Graficznie to jak na 2006-7 to tak sobie,ale najważniejsze wspominam bardzo dobrze potyczki online. Pogral był sobie w taką grę teraz. Do kampanii to ci nie powiem, bo grałem raptem 3 misję może i straszna nuda, i w niektórych misjach trzdba kręcić padem jak jakiś poyeb dobrze,że później sony z tego zrezygnowało. Jak masz xone to lepiej kup sobie coda 2,ale trójka nie jest zła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 13 Wrzesień 2016 Nie chcę grać online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach