Gość MarcinRJA Napisano 13 Wrzesień 2016 Witam. Posiadam konsole PS3. Nie mogę zalogować się do PSN. W dodatku na stronie playstation.com wyświetla mi taki komunikat: You don't have permission to access "http://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action" on this server. Reference #18.17d61202.1473789020.4942cfc4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 13 Wrzesień 2016 Też tak miałem. Spróbuj z innej przeglądarki na PC albo wyczyść ciasteczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinRJA Napisano 14 Wrzesień 2016 Dodam że na konsoli również nie mogę się zalogować ponieważ wyskakuje błąd z PSN. Ale dziwna akcja. Będę jeszcze dzwonił do PS może dali jakiegoś bana na IP na całą konsole ponieważ uczyłem telefonu jako router po przez transfer danych i normalnie się zalogowałem itd. Kiedy przelaczylem na internet od dostawcy GLOBAL POLSKA z modemem TP lipk wypisalo mnie z PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach