MaxyM 1769 Napisano 29 Wrzesień 2016 Wczoraj skończyłem te cholerne hybrydy - 2 ostatnie: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 30 Wrzesień 2016 (edytowane) Chciałem zrobić tego kick offa ze złotymi piłkarzami. Próbuję coś takiego http://www.futbin.com/17/squad/34132 ale futbin pokazuje rating 67. Jak ten rating jest liczony? Da się po taniości coś zrobić żeby osiągnąć wymagane 77? Edytowane 30 Wrzesień 2016 przez no4b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 30 Wrzesień 2016 2 godziny temu, no4b napisał: Chciałem zrobić tego kick offa ze złotymi piłkarzami. Próbuję coś takiego http://www.futbin.com/17/squad/34132 ale futbin pokazuje rating 67. Jak ten rating jest liczony? Da się po taniości coś zrobić żeby osiągnąć wymagane 77? Sprawdziłem na futheadzie i wyszedł rating 78 i chemia 100. Na futbinie mogło zaniżyć rating przez pustą ławkę rezerwowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 30 Wrzesień 2016 A paczka za to wyzwanie jest untradeable czy można sprzedać zawodników? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 2 Październik 2016 Czy jest mozliwe zbudowanie skladow do wyzwan w Hybrydach ligowych i narodowym, dwa ostatnie poziomy Hard i Ultimate bez koniecznosci grania 10 meczy? Bo zagralem 2 mecze z kompem i cierpie poprostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 2 Październik 2016 Ja chyba odpalę singla i z meczów bede wychodził. Done. Najlepsza karta Lewy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 2 Październik 2016 Ja chyba odpalę singla i z meczów bede wychodził. Done. Najlepsza karta Lewy Wychodziles tylko z meczow czy zamykales poprostu fife i wychodziles do menu konsoli? naliczalo Ci porazki do bilansu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 2 Październik 2016 Wychodziles tylko z meczow czy zamykales poprostu fife i wychodziles do menu konsoli? naliczalo Ci porazki do bilansu? Baku,a o ci chodzi jakby? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 2 Październik 2016 Baku,a o ci chodzi jakby? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Aby ukonczyc dwa ostatnie wyzwania , Hard i Ultimate, potrzebna jest druzynie lojalnosc, a ta mozesz uzyskac grajac tym skladem 10 meczy. I jest wlasnie sposob aby nie grac pelnych meczy, a tylko rozpoczac mecz z kompem i odrazu wyjsc. Ale nie wiem wlasnie czy z meczu tylko czy zamykamy fife poprostu. Tak szybko mozna nabic zawodnikom lojalke i ukonczyc zadania. Mam nadzieje ze nie pomieszalem za bardzo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 2 Październik 2016 Wychodziles tylko z meczow czy zamykales poprostu fife i wychodziles do menu konsoli? naliczalo Ci porazki do bilansu? Z meczów wychodziłem. Aczkolwiek mogłem pomysleć o zamknięciu fify Może bede miał lepszy drop ^^ Paczka za 50k fajna za 25k porażka, zwłaszcza ze robiłem ten skład Maxyma i dość mocno nieopłacalne to jest 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 2 Październik 2016 Ja próbuje zrobić grę w dziadka challenge i nie mogę heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 2 Październik 2016 Pany mam 30k i mam pytanie jest sens robic SBC ? bo nie wiem czy budowac nowy sklad czy robic jakies zadanie z SBC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 2 Październik 2016 Jak dla mnie sie oplaca, zaczynalem z 20k, a mam juz 115k. Handel u mnie zerowy praktycznie i wszystko sie udalo zarobic na sbc. Teraz wydalem okolo 24k na sklad z wyzwania ultimate, ale zobaczymy co z paczki wyleci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 2 Październik 2016 5 godzin temu, baku83 napisał: Aby ukonczyc dwa ostatnie wyzwania , Hard i Ultimate, potrzebna jest druzynie lojalnosc, a ta mozesz uzyskac grajac tym skladem 10 meczy. I jest wlasnie sposob aby nie grac pelnych meczy, a tylko rozpoczac mecz z kompem i odrazu wyjsc. Ale nie wiem wlasnie czy z meczu tylko czy zamykamy fife poprostu. Tak szybko mozna nabic zawodnikom lojalke i ukonczyc zadania. Mam nadzieje ze nie pomieszalem za bardzo Trzeba włączyć mecz i on musi się rozpocząć. Jeśli poddasz mecz przed tym jak piłka została kopnięta to zaliczy Ci porażkę, ale piłkarzom meczu nie. Godzinę temu, Gorekkk napisał: Ja próbuje zrobić grę w dziadka challenge i nie mogę heh Za bardzo sie nie opłaca, marna paczka z jednym rare. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 3 Październik 2016 Do Starting XI polecam ten skład. 100 zgrania odrazu . http://www.futhead.com/17/squads/219816/ Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 3 Październik 2016 Jakby ktoś chciał tanie rondo http://www.futbin.com/17/squad/52422 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 3 Październik 2016 Hybrydy lig i narodowości: poziom HARD: http://www.futbin.com/17/squad/51769 http://www.futbin.com/17/squad/51783 http://www.futbin.com/17/squad/51802 poziom ULTIMATE: http://www.futbin.com/17/squad/51912 Każdy z zawodników musi mieć rozegrane 10 meczy lub musi być trafiony w paczce. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 3 Październik 2016 (edytowane) 21 godzin temu, Foxter napisał: Z meczów wychodziłem. Aczkolwiek mogłem pomysleć o zamknięciu fify Może bede miał lepszy drop ^^ Paczka za 50k fajna za 25k porażka, zwłaszcza ze robiłem ten skład Maxyma i dość mocno nieopłacalne to jest @Foxter za jakie wyzwanie jest paczka za 50k? Jedną ogarnąłem Liga i Narody za coś jeszcze jest paka za 50k? wypadło nic specjalnego najwięcej warci depay i clichy. Edytowane 3 Październik 2016 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 4 Październik 2016 (edytowane) 18 godzin temu, Malix7 napisał: @Foxter za jakie wyzwanie jest paczka za 50k? Jedną ogarnąłem Liga i Narody za coś jeszcze jest paka za 50k? wypadło nic specjalnego najwięcej warci depay i clichy. Ultimate masz tylko za 50k. ^^ Więcej chyba nie ma. Ogólnie podobno opłaca robić się tą wymianę 11 na 2 świecące karty. Jednemu jutuberowi wyleciał Suarez Edytowane 4 Październik 2016 przez Foxter 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 4 Październik 2016 TEN LEAGUE HYBRID: http://www.futbin.com/17/squad/58352 na futbinie pokazuje 7600 ale wyrwałem dzisiaj rano ten skład za 6k a więc wystarczy chwilę poklikać 23 godzin temu, Kani napisał: Każdy z zawodników musi mieć rozegrane 10 meczy lub musi być trafiony w paczce. Hmm no właśnie nie każdy, z tego składu jednego zawodnika dostałem w paczce (Delgado) i chemia jest 100, a więc wystarczy JEDEN zawodnik w drużynie z 10 chem (reszta 9) żeby drużyna miała 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 4 Październik 2016 Mial ktos problem z hybrid nations 11 ? chodzi o to ze zrobilem sklad daje submit potem Exchange player i mi wyskakuje" Error- Sorry. an error has accurred" ocb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan81 6 Napisano 4 Październik 2016 Miałem taką sytuację w innym wyzwaniu. Wystarczyło zdjąć jednego zawodnika by za chwilę wstawić go ponownie na miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 4 Październik 2016 4 godziny temu, danon napisał: Hmm no właśnie nie każdy, z tego składu jednego zawodnika dostałem w paczce (Delgado) i chemia jest 100, a więc wystarczy JEDEN zawodnik w drużynie z 10 chem (reszta 9) żeby drużyna miała 100 Przecież ja wrzuciłem składy do wyzwań narodowości i lig... Tam każdy zawodnik musi mieć lojalność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz1501 84 Napisano 4 Październik 2016 Ehh, tym razem spory zawód. Zrobiłem w końcu to całe Ligi&Narodowości, na 4 wyzwania wydałem z 50-60k i najlepsze co wypadło to Azpilicueta. Z paczki 12 rzadkich złotych zawodników.. No cóż ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 4 Październik 2016 hybrydy ligi i narodow nielatwe, srednie, ultimate hybrydy ligowe czworka, szostki, szalone osemki hybrydy narodowe trzy razy trzy podesle ktos skladziki do tych wyzwan? zrobilem jeden sugerujac sie redditem i masakracja niektore zlote non rare po 1-2k... tam to chyba skupuja i wystawiaja drozej specjalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach