szarak 3 Napisano 6 Październik 2016 Akurat Fifa 17 na PS3 o dziwo dostała kilka nowości i o dziwo nie tyczy sie to tylko aktualizacji składòw jak to była zawsze za czasòw PS2 gdy wychodzily na nią kolejne Fify i nic nie zmieniali a to te nowości: Na PlayStation 3 i otrzymamaliśmy: Squad Building Challenges (SBC) – nowa opcja w FIFA Ultimate Team, dzięki której gracze otrzymają możliwość zdobywania nagród podczas budowania składu. Będziemy wybierać grajków spośród podstawowych, zaawansowanych i specjalnych piłkarzy. Nowe elementy w rozgrywce – gra otrzyma nową mechanikę w ataku i podczas kontrowania, a ponadto na nowo zostały przygotowane rzuty wolne, czy też rożne. Nowe ligi – w tytule pojawią się drużyny z Brazylii i Japonii, a ponadto autorzy zadbali o żeńskie reprezentacje Norwegii oraz Holandii. Nowe prezentacje – twórcy przygotowali kilka nowych prezentacji stadionów (między innymi West Hamu) oraz przygotowali nowe animacje kibiców. Tak wiec cieszy że się trochę przyłożyli a , grał już ktoś ? i Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzalez20 0 Napisano 6 Październik 2016 Dzisiaj kupiłem na PS3, ogólnie pozytywne odczucia po pierwszym meczu offline ale mam problem podczas gry online mianowicie nie widać moich zawodników(już od początku meczu, gdy wychodzą z tunelu). Widać kropki na radarze małej mapki a nie widać na ekranie. Ma ktoś podobny problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzalez20 0 Napisano 6 Październik 2016 Zresetowałem konsole, wyjąłem i włożyłem z powrotem płytkę i wszystko gra zarówno na ultimate jak i online drużynami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach