emdziu 0 Napisano 16 Październik 2016 witam , szukam gier dla dwojga na kanape ... lego star wars , rocket league posiadam , wormsy , bardziej chodzi mi o tytuły nie znane ... dziekuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 16 Październik 2016 Diablo3 ale to raczej gra z tych znanych. Dodatkowo polecam serię Trine. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emdziu 0 Napisano 16 Październik 2016 diablo 3 zmowione , ale problem z dotarciem gry ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ko8ric 3 Napisano 16 Październik 2016 Overcooked i Dont Starve Together :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyziek 1 Napisano 24 Październik 2016 Również z czystym sumieniem moge polecic serie Trine, swietnie sie bawilem też przy Gaunlet, Broforce oraz Lara Croft temple of~ nie pamietam calego tytułu. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach