adriancoffee 0 Napisano 7 Listopad 2016 Cześć, nie wiem czy to forum jeszcze żyje, ale spróbuję:) Zakupiłem sobie jakiś czas temu PS3 Slim 250 gb w dobrej cenie, w stanie raczej dobrym (to sprawa na osobnego posta). Chciałbym zakupić monitor do konsoli. Jako, że za jakiś czas przesiąde się na PS5, albo i w ogole (sporo fajnych gier jeszcze do ogrania) to nie widzę kompletnie sensu inwestowania w cokolwiek do tak starej konsoli. Stąd moje pytanie. Mam możliwość zakupu monitora LCD 24" SAMSUNGA 2494hm, z full hd, HDMI, matrycą TN za cenę około 150-170 zł. Jasne, że mógłbym zakupić nowego AOCa za 570 zł już z IPS, jednak nie chcę dla niedzielnego grania nawet tyle kasy wydawać W sumie jedyną wadą tego samsunga jest waga (8kg), ale chciałbym się was zapytać, czy mimo matrycy TN i brakiem LED monitor da radę? Nie zwracam ogromnej uwagi na szczegóły. Czy to będzie dobry wybór? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 7 Listopad 2016 Za taką cenę warto wziąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach