TRaCeGuitar 1141 Napisano 10 Listopad 2016 Po wielu latach względnej hibernacji "Król Potworów" powraca. A czy "warto" przekonacie się słuchając moich wywodów na temat tej gry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 23 Listopad 2016 hehe mam podobne wrazenia do ciebie. Tez jestem fanem Godzilli, szczegolnie tych starych filmow i za kazdym razem jak pojawial sie nowy potwor a ja slyszalem znajome ich dzwieki robila sie podjarka ;> Fakt ze narazie zabilem tylko kilku i gra trzeba przyznac jest dretwa to nie zaluje ani zlotowki A wydalem raptem 60zl za pudeleczko takze tragedii nie ma ;> I mysle ze nawet bede to platynowal ;> A gry nie planuje sprzedawac i pozostanie ze mna co najmniej do konca zywota mojej PS4 ;> A musze przyznac ze nie jestem kolekcjonerem gier Tak jak napisales GRA tylko dla FANOW GODZILLI...Pozostaje trzymac kciuki za jaki kolejny tym razem porzadnym tytul z krolem potworow ;> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 30 Listopad 2016 jestem fanem od małego i przyznam ze nie jest tak zle ale c]szalu tez nie robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach