DeeS 99 Napisano 22 Listopad 2016 (edytowane) Witajcie ! Pomysł zaczerpnięty z od marmoladek. Zamysł tego wydarzenie opierać się a odreagowaniu od lig i innych wydarzeń. Jedziemy for FUN poznając TOR, AUTO, POGODE będąc na serwerze. START WYDARZENIA OFICJALNIE : 01.12.2016 CZWARTEK GODZINA 21:30 Będę wysyłał zaproszenie 10 min wcześniej. Cała procedura : Spotykamy się o konkretniej godzinie i ustalonym dniu ( jak ustalimy ) czekamy na ludzi ( będzie wydarzenie ) odpalam aplikację i losuję ze wszystkich torów i aut kombinację jaką jedziemy QUAL 15 - 20 min Race 1 - 12 Laps ( chyba że jakiś krótszy track to zwiększymy Po zakończonym Race 1 - przystępujemy do kolejnego losowania . Procedura taka sama jak w RACE 1 SETUP : DEFAULT ( zablokowany ) Wspomagacze : Realistic Driving Aids Pełne uszkodzenia Potrwa to w sumie 1h -1h.30 max. W ten sposób każdy będzie miał równe szanse. O torze i aucie dowiadujemy się będąc na serwerze. Przy tym świetnie się bawimy i poznajemy nowe auta i tory + mamy możliwość zaprosić nowych na taki event Jak ktoś ma jakieś sugestie zapraszam. Testowo możemy pojechać w środę o 21-22 i przetestujemy formułę eventu Acha - Chętne osoby zostaną zaproszone do PSN i tam będę na bieżąco pisał co i jak przed samym wyścigiem. Proszę o nick z PSN ( część z was mam więc spoko ): 1. Diego043 Edytowane 23 Listopad 2016 przez DeeS 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 22 Listopad 2016 jak dla mnie Czwartek 21:00 jest idealną opcją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 22 Listopad 2016 Siemka dopiszcie mnie też Nick sebaws. Dzień bez różnicy tylko Godziny nie zmieniajcie hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camel2336 5 Napisano 22 Listopad 2016 Dopisz mnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 22 Listopad 2016 W sumie wtorek najlepszy bo wtedy są seriale i kobieta mi nie gada ze juz kręcę kółkiem ale jak będzie inny dzień dostosuję się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian0709 0 Napisano 22 Listopad 2016 Proszę mnie dopisac psn Florek831013 man jeden Problem Co dwa tyg mam nocne zmiany i nie będę mógł jeździć czy to w czymś przeszkadza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 22 Listopad 2016 Ja preferuje czwartki ale na inauguracji nie bede. Delegacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CyberPL 13 Napisano 23 Listopad 2016 Czwartek ok, jade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 23 Listopad 2016 (edytowane) 1. Diego043 2. sieniu 3. sebaws 4. Camel2336 5. Florek831013 7. Darkman133 8. Cyber24PL 9. ArsenalHD 10. Pela222 Dzisiaj jedziemy testowy PRE-FUN RACE o godzinie 21.30 . (śmiało można być wcześniej ) - ja będę hostować. @Damian0709 w niczym to nie przeszkadza spotykamy się aby pojeździć w fajnej atmosferze i poznać nowe tory i auta. Tak wstępnie już chyba znamy datę przyszłości FUN RACE. CZWARTEK 21.30 ( od 01.12.2016) Edytowane 23 Listopad 2016 przez DeeS 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KILLROY 151 Napisano 23 Listopad 2016 1. Diego043 2. sieniu 3. sebaws 4. Camel2336 5. Florek831013 7. Darkman133 8. Cyber24PL 9. ArsenalHD 10. Pela222 11.Killroy Dzisiaj jedziemy testowy PRE-FUN RACE o godzinie 21.30 . (śmiało można być wcześniej ) - ja będę hostować. @Damian0709 w niczym to nie przeszkadza spotykamy się aby pojeździć w fajnej atmosferze i poznać nowe tory i auta. Tak wstępnie już chyba znamy datę przyszłości FUN RACE. CZWARTEK 21.30 ( od 01.12.2016) Edytowane 5 godzin temu przez DeeS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 23 Listopad 2016 Szybkie pytanie czy odblokowujemy setup? 1. Bedzie mozliwosc zmiany ffb dla tych co uwazaja ze defult jest kiepski 2. W ciagu 20 min quala i tak nie jestesmy w stanie jakos szybko stuningowac setupu wiec poza zmiana cisnienia i paliwa i tak podejzwam nikt nic nie zmieni ?? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 23 Listopad 2016 pozostawmy zablokowany szanse będą wyrównane ale to tylko moje zdanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 23 Listopad 2016 Niech będą zablokowane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 23 Listopad 2016 Pierwszy FUN RACE #test za nami. Jakies uwagi propozycje ? Mysle ze jak juz bedzie po 10-15 osob to zrobi sie milo. Poki co zostajemy przy formule CZWARTEK (01.12.2016 GODZ. 21.30 SETUP : DEFAULT POGODA : musze sprawdzic ale ustawimy nadtepnym razem random . Dzieki za przybycie i mila atmosfere. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CyberPL 13 Napisano 24 Listopad 2016 (edytowane) 14 godzin temu, sieniu napisał: pozostawmy zablokowany szanse będą wyrównane No właśnie nie są wyrównane szanse Możecie sobie hardwarowo zmienić kat obrotu kiery na mniejszy. Ja na G29 mogę to zrobić tylko przez zmniejszenie steereng ratio. A w parze z niemożliwością zmniejszenia FF w ustawieniach, jazda na 900 stopniach obrotu to tragedia. Może zróbmy default setup na zasadzie, otwartego, żeby można te dwie wartości dostosować pod siebie i przy tym gentlemen's agreement, że nic nie ruszamy w ustawieniach fury? Edytowane 24 Listopad 2016 przez CyberPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camel2336 5 Napisano 24 Listopad 2016 No właśnie nie są wyrównane szanse Możecie sobie hardwarowo zmienić kat obrotu kiery na mniejszy. Ja na G29 mogę to zrobić tylko przez zmniejszenie steereng ratio. A w parze z niemożliwością zmniejszenia FF w ustawieniach, jazda na 900 stopniach obrotu to tragedia. Może zróbmy default setup na zasadzie, otwartego, żeby można te dwie wartości dostosować pod siebie i przy tym gentlemans agreement, że nic nie ruszamy w ustawieniach fury? Ja wczoraj to samo miałem ale zmieniłem tire force na 60 i pomogło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 24 Listopad 2016 2 godziny temu, CyberPL napisał: No właśnie nie są wyrównane szanse Możecie sobie hardwarowo zmienić kat obrotu kiery na mniejszy. Ja na G29 mogę to zrobić tylko przez zmniejszenie steereng ratio. A w parze z niemożliwością zmniejszenia FF w ustawieniach, jazda na 900 stopniach obrotu to tragedia. Może zróbmy default setup na zasadzie, otwartego, żeby można te dwie wartości dostosować pod siebie i przy tym gentlemen's agreement, że nic nie ruszamy w ustawieniach fury? Ja na Padzie nic nie mogę ustawić,więc dla mnie szanse są i tak mniejsze niż u was Ale jak to ktoś wczoraj powiedział na Padzie to można w GTA grać jak widać nie tylko GTA Później dodam wideo z wczoraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 24 Listopad 2016 29 minut temu, sieniu napisał: Ja na Padzie nic nie mogę ustawić,więc dla mnie szanse są i tak mniejsze niż u was Ale jak to ktoś wczoraj powiedział na Padzie to można w GTA grać jak widać nie tylko GTA Później dodam wideo z wczoraj Daj spokój - wstydu oszczędź Kurna nie moge doczekać sie już Czwartku 1.12.2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KILLROY 151 Napisano 24 Listopad 2016 witam ja też mam g29 i nie mam z niczym problemu nic nie ustawiam lecę tak jak jest więc dla mnie osobiście default jest jak najbardziej na miejscu a chyba nie wierzycie że wszyscy są tak uczciwi że nie będą kręcić fur ja tam w to nie uwierzę jak chcecie jezdzic z odblokowanym setupem to ja osobiście zrezygnuję z tej serii bo z tego co wyczytałem to ma być FUN a nie będzie jeżeli będzie Tuning przynajmniej dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 24 Listopad 2016 (edytowane) Tak więc Filmy z mojej perspektywy z wczorajszego testu FR najpierw Lotus i ten zajebisty tor I BMW 320 TC Edytowane 24 Listopad 2016 przez sieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 24 Listopad 2016 DEFAULT zostaje - miejmy tylko nadzieje ze na kolejnych rundach Fun Race maszyna losujaca bedzie dla nas łaskawa :-) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 24 Listopad 2016 witam ja też mam g29 i nie mam z niczym problemu nic nie ustawiam lecę tak jak jest więc dla mnie osobiście default jest jak najbardziej na miejscu a chyba nie wierzycie że wszyscy są tak uczciwi że nie będą kręcić fur ja tam w to nie uwierzę jak chcecie jezdzic z odblokowanym setupem to ja osobiście zrezygnuję z tej serii bo z tego co wyczytałem to ma być FUN a nie będzie jeżeli będzie Tuning przynajmniej dla mnie U mnie na G29 default tez daje rade mimo iz kiera skalibrowana na 900 st. Cos musi byc Cyber u Ciebie nie tak zatem :/ Tez jestem za defaultem bo qual niby krotki a i tak wystarczy zeby drobny handicap sobie wyklikac a nie o to w tych wyscigach chodzi. Trase dla wyscigu Lotusem bajeczną wczoraj mieliscie! szkoda ze nie moglem pojechac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 28 Listopad 2016 Panowie przypominam czwartek 21.30 jedziemg fun race powoli mozna cos skrobnac ze sie bedzie albo co Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 28 Listopad 2016 Będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 28 Listopad 2016 Wiadomo że będę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach