TauLo 0 Napisano 14 Grudzień 2016 (edytowane) Witam. Mam taki problem z Fifa 16 (w fife 14 dzieje się to samo), biegne zawodnikiem bez sprintu to robi mi cały czas tricki, na sprincie biegnie normalnie... Mam dwa nowe pady i na jednym mi się tak dzieje, jakiś czas było dobrze i gram mecz z kolegą i nagle tricki mi robi non stop.. Taki sam problem miałem na starym padzie dlatego kupiłem nowe, o co to może chodzić co zrobić żeby tak się nie działo? Edytowane 14 Grudzień 2016 przez TauLo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 21 Grudzień 2016 O pada. Jaki to jest pad? Możliwe, że wykrywa jednocześnie lewy analog jako prawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 22 Wrzesień 2017 Przestaw sobie sterowanie na strzałki i zobacz czy jest tak samo, może coś też przestaw analogowy sprint czy coś podobnego w ustawieniach. Pady oczywiście oryginały sony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach